“Δεν περνάει ο πολιτικός εκβιασμός στην Ελλάδα”

Ο πολιτικός εκβιασμός στην Ελλάδα “δεν περνάει” εκτίμησε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου μιλώντας το πρωί στην “Κοινωνία Ώρα MEGA” και φέρνοντας ως παράδειγμα τις περιφερειακές εκλογές στην Ισπανία.

“Εμείς θα πάμε σε συμφωνία, διανύσαμε τα 3/4 του δρόμου και αυτοί πρέπει να διανύσουν το 1/4, αυτή τη στιγμή ο πολιτικός εκβιασμός δεν περνάει και ξέρετε πολύ καλά ότι ο πολιτικός εκβιασμός γίνεται για να παραδειγματιστούν οι λαοί της Ευρώπης, τι έγινε στη Μαδρίτη και στη Βαρκελώνη; Μήπως σας θυμίζει λίγο Ρένα Δούρου; Μήπως είναι προάγγελος η ιστορία της Βαρκελώνης; Μήπως μπορεί να είναι προάγγελος και η ιστορία της Μαδρίτης;”, τόνισε.

Σχετικά με τις αξιώσεις των δανειστών για κατάργηση των κατώτατων ορίων συντάξεων, η κα Φωτίου τόνισε ότι “μετά από τη χθεσινή ΚΕ αυτά έχουν αποκλειστεί όλα, ούτε το συζητάμε για τα εργασιακά, ακούσατε τον κ. Σκουρλέτη θα φέρει σύντομα μέσα στο μήνα το ν/σ για τις εργασιακές σχέσεις” και επισήμανε ότι σε ορισμένα πράγματα η κυβέρνηση θα προχωρήσει τις εξαγγελίες της δίχως να τις θέτει σε πλαίσιο διαπραγμάτευσης.

Στο νομοσχέδιο για την ακραία φτώχεια είπε ότι έχουν υποβληθεί 260.000 αιτήσεις και θα εγκριθούν χρήματα για 150.000 οικογένειες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα