Δεν πρέπει να κάνουν γκέλα οι «αιώνιοι»…

Μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ επί του Ολυμπιακού με 72-59 οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή της Stoiximan.gr Basket League, με τους ερυθρόλευκους να διατηρούν το προβάδισμα λόγω καλύτερης διαφοράς πόντων στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Αυτό σημαίνει το εξής: Πως αν ο Ολυμπιακός δεν ηττηθεί μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, θα διατηρήσει το προβάδισμα έδρας στα Play off. Αν όμως κάνει μία ήττα, τότε ο ΠΑΟ Superfoods μπορεί να ελπίζει στην πρωτιά, αρκεί να τρέξει αήττητο σερί στα ένδεκα ματς που απομένουν. Σημειώσουμε πως οι δύο ομάδες έχουν μόνο μία ήττα στο πρωτάθλημα, στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Η ομάδα που ίσως επηρεάσει τις καταστάσεις είναι η ΑΕΚ, καθώς υποδέχεται Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ το Μάρτη μέσα σε διάστημα 14 ημερών, αφού οι «κιτρινόμαυροι» είναι αήττητοι εντός έδρας κι έχουν θέσει ως μεγάλο στόχο φέτος μία νίκη επί των «αιωνίων». Να σημειωθεί, πάντως, πως το προβάδισμα έδρας στα Play off δεν παίζει και τόση σημασία τα τελευταία χρόνια, όπου παρατηρούνται πολλά “σπασίματα” έδρας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα