“Δεν προσφέρει εθνικό έργο όποιος θέλει εκλογές”

Τα “καρφιά” του προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη έριξε ο Γιώργος Κατρούγκαλος μιλώντας στον realfm 97,8 αναφορικά με τα σενάρια πρόωρων εκλογών.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Κατρούγκαλος απαντώντας στο ερώτημα αν πιστεύει ότι τα εκλογικά σενάρια των τελευταίων ημερών είναι εκτός τόπου και χρόνου είπε: «Φυσικά. Οποιος θέλει αυτή τη στιγμή, τη στιγμή δηλαδή που η οικονομία έχει σαφώς πάρει τον δρόμο της ανάκαμψης, δείτε τη σημερινή έκθεση της Τραπέζης της Ελλάδος, όποιος επιδιώκει εκλογές αυτή την περίοδο ουσιαστικά θέλει να αναστείλει αυτή την ανάκαμψη της οικονομίας και ουσιαστικά όχι μόνο δεν προσφέρει εθνικό έργο, αλλά κάνει ακριβώς το αντίθετο».

Στο ερώτημα αν υπάρχει κίνδυνος πολιτικού ατυχήματος που θα οδηγούσε σε εκλογές ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών απάντησε: «Εμείς προσπαθούμε να περιορίσουμε κάθε παρόμοιο κίνδυνο, ακριβώς εφαρμόζοντας μία συνεπή πολιτική. Συνεπής πολιτική δεν σημαίνει να παραγνωρίζεις και τα ουσιώδη χαρακτηριστικά της δικής σου ταυτότητας. Να βοηθάς τους αδυνάμους, να προσπαθείς να ενισχύσεις την κοινωνική Ευρώπη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα