«Δεν πρόκειται να πάω σε κανένα κόμμα»

Βαθαίνει η κόντρα μεταξύ ΔΗΜΑΡ και Σπύρου Λυκούδη μετά την αποχώρηση του τελευταίου από το κόμμα της Αγίου Κωνσταντίνου. Ο ανεξάρτητος πια βουλευτής μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 ξεκαθάρισε ότι «δεν επιστρέφω την έδρα μου στη ΔΗΜΑΡ» ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο προσχώρησης του σε άλλη Κοινοβουλευτική Ομάδα.

«Δεν πρόκειται να πάω σε κανένα κόμμα. Δεν αποδεσμεύτηκα για λόγους οπλιτικούς από τη ΔΗΜΑΡ, ένα κόμμα που το φτιάξαμε από την αρχή και το αγαπήσαμε για να πάω σε ένα άλλο κόμμα, ξεκαθάρισε ο πρώην γραμματέας της ΔΗΜΑΡ.

Ο κ. Λυκούδης υπογράμμισε επίσης ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει την έδρα του στο κόμμα, ενώ όσο για τις διεργασίες στην Κεντροαριστερά και την δημιουργία νέου κόμματος ο κ. Λυκούδης σημείωσε ότι αυτό είναι ζητούμενο από την κοινωνία κι ότι οι επαφές και οι συζητήσεις για την δημιουργία ενός σημείου αναφοράς στην Κεντροαριστερά για τους πολίτες είναι σε εξέλιξη».

 

Χαρακτήρισε τέλος, επιθυμητή για τον ίδιο μια υποψηφιότητα Κουβέλη για την προεδρία της Δημοκρατίας ενώ τάχθηκε κατά των πρόωρων εκλογών λέγοντας πως η χώρα έχει ανάγκη ένα σταθερό πολιτικό πεδίο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα