“Δεν πρόκειται να περάσουν ενδεχόμενα νέα μέτρα από τη Βουλή”

 Καμπανάκι χτυπά ο Ιορδάνης Τζματζής, αναφορικά με τα νέα μέτρα που έρχονται προς ψήφιση στη Βουλή. Ο βουλευτής Πέλλας της Ν.Δ. σχετικά με τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης  με την τρόικα τόνισε, σε δηλώσεις του στο Mega, ότι «υπάρχει μία πολύ δύσκολη κατάσταση. Οι πιέσεις που ασκούνται είναι  πολύ ισχυρές και γενικότερα υπάρχει σκεπτικισμός κι επιφυλακτικότητα». Παράλληλα, εκτίμησε πως δεν θα περάσουν ενδεχόμενα νέα μέτρα από τη Βουλή.

«Εγώ είμαι επιφυλακτικός και θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε, να δούμε τι επιπτώσεις έχουν. Φερ’ ειπείν, αυξήσεις σε φάρμακα που ζητούν, αυξήσεις στον Πολιτισμό, αλλαγές στις 100 δόσεις στον νόμο που έχει γίνει. Θεωρώ ότι δεν θα περάσουν τέτοια πράγματα, και το λέω διότι συζητούμε με τους συναδέλφους», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Πέλλας.

“Η Ευρώπη να δείξει την αλληλεγγύη της και να τηρήσει τον λόγο της”

«Θέλουμε να προχωρήσουμε και πάνω από όλα επιτέλους η Ευρώπη να δείξει την αλληλεγγύη της και να τηρήσει τον λόγο της, διότι σίγουρα δεν είναι η Ευρώπη της αλληλεγγύης που μας έβαλε κάποτε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Το βλέπει ο καθένας αυτό το πράγμα», πρόσθεσε.

Ο κ. Τζαμτζής, επίσης, μίλησε και για τη δήλωσή του σχετικά με «κλέφτες, απατεώνες και ανθρώπους που λήστεψαν το κράτος» μέσα στο ΠΑΣΟΚ, λέγοντας: «Δεν έβρισα. Δικαιολόγησα ένα πράγμα».

«Εγώ είπα ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έπεσε στο 5%, επειδή ψήφισε το μνημόνιο αλλά, επειδή κάποια στελέχη του είχαν κλέψει και αυτά πηγαίνουν και στη Δικαιοσύνη. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι δεν συμπλήρωσα ότι πολλοί από αυτούς πηγαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ σήμερα και βρίσκουν φωλιά εκεί», είπε ακόμη.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα