Δεν συμμετέχουμε σε κυβέρνηση συγκάλυψης, το μήνυμα Καμμένου

Δεν συμμετέχουμε σε κυβέρνηση συγκάλυψης, διαμηνύει ο Πάνος Καμμένος μέσω της ΕΡΤ. Οι ΑΝΕΛ θα συνεργαστούν μόνο με τον ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε ο πρόεδρος του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων  λέγοντας ότι η Ν.Δ. του Μεϊμαράκη επέλεξε να είναι η ΝΔ του Σαμαρά.

“Δηλαδή να είναι η ΝΔ η οποία υπερασπίζεται ως συνήγορος υπεράσπισης το ΠΑΣΟΚ και όλα τα σκάνδαλα. Επιθυμεί συγκάλυψη. Όταν λένε οικουμενική σημαίνει κυβέρνηση συγκάλυψης, σε τέτοια κυβέρνηση δεν θα συμμετέχουμε”, είπε.

Εκτίμησε ωστόσο ότι από τη ΝΔ “υπάρχουν στελέχη που θα εκλεγούν τα οποία είναι του μεσαίου χώρου, παλιοί καραμανλικοί, οι οποίοι μπορούν να έρθουν και να πλαισιώσουν την προσπάθεια την κοινή μαζί με τον Αλέξη τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ”.

Με το ΠΑΣΟΚ αποκλείεται η συνεργασία είπε, ενώ με το Ποτάμι ο κ. Καμμένος επισήμανε ότι έκανε προσπάθεια “στο ντιμπέιτ με τον κ. Θεοδωράκη στα εθνικά θέματα να μας πει τις απόψεις του”.

Και συμπλήρωσε: “Τον ρώτησα για τη Θράκη, τον ρώτησα για το όνομα της Μακεδονίας, για μας είναι σοβαρά θέματα, όπως είναι τα θέματα της θρησκείας”. Διαχώρισε μάλιστα τις ιδεολογικές αυτές διαφορές που παρατηρούνται και στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι σε αυτή την περίπτωση “οι άνθρωποι που έχουν μια διαφορετική άποψη τη συζητούνε”.

Κατέληξε λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ “είναι μπροστά πάνω από 6-7 μονάδες από τη ΝΔ” και πως οι ΑΝΕΛ θα μπουν στη Βουλή “με ποσοστά που θα είναι μεγαλύτερα από αυτά που πήραμε τον Ιανουάριο εάν ο λαός το επιθυμεί”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα