«Δεν συμμετείχα ποτέ σε πάρτι “οργίων” σε στριπτιτζάδικο»

Η ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ ΞΕΣΠΑΕΙ ΣΤΗΝ «Α»

Πρωταγωνίστρια σε ένα καυτό κλειστό πάρτι «οργίων» σε γνωστό στριπτιτζάδικο στη Λ. Συγγρού γράφτηκε ότι έγινε πριν από λίγες ημέρες η Βάνα Μπάρμπα. Σύμφωνα με δημοσίευμα site που έφερε τον τίτλο «ME THN BANA ΜΠΑΡΜΠΑ! Κλειστό πάρτι “οργiων”… σε στριπτιζάδικo της Συγγρού!», η ηθοποιός φέρεται να κάλεσε τους επώνυμους φίλους της, για να γιορτάσουν ξέφρενα τα γενέθλιά της.

«Επειδή βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια, σας καλώ σήμερα στο club… στη Συγγρού για να γιορτάσουμε τα γενέθλιά μου. Ώρα άφιξης στις 00.30» ήταν σύμφωνα με το site το sms που έστειλε η ηθοποιός στους προσκεκλημένους της.

Ανάμεσα στους καλεσμένους της –όπως αναφερόταν– ήταν ο Τρύφωνας Σαμαράς και ο Βασίλειος Κωστέτσος, ενώ στην παρέα τους προστέθηκαν οι άντρες και γυναίκες στρίπερς του μαγαζιού, που με το ποτό να ρέει άφθονο η κατάσταση ξέφυγε.

Η Βάνα Μπάρμπα, όταν η «Α» σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί της ζήτησε να μας παραχωρήσει φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της, έγινε πυρ και μανία όταν ενημερώθηκε για το κακό δημοσίευμα για εκείνη.

«Σας παρακαλώ να δημοσιεύσετε ότι ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο, και ποτέ δεν συμμετείχα σε τέτοιο πάρτι “οργίων”. Λένε ψέματα αυτοί που τα γράφουν, αφού δεν γνωρίζουν καν ότι τα γενέθλιά μου είναι στις 13 Μαρτίου. Έχω κουραστεί να εκμεταλλεύονται το όνομά μου για να “πουλάνε” τα κείμενά τους, αλλά και από την άλλη αδιαφορώ γιατί έχουμε πολύ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε στη ζωή μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα