«Δεν συνεργάζομαι με τον Μίνο Ραϊόλα»

Με ξεκάθαρες κουβέντες και απόλυτο τρόπο, ο Αρτούρ Μαζουακού έβαλε τα πράγματα στη σωστή τους βάση, δηλώνοντας πως δεν συνεργάζεται με τον γνωστό μάνατζερ, Μίνο Ραϊόλα, οπότε δεν τίθεται και θέμα μεταγραφής του από τον Ολυμπιακό!

Τα προηγούμενα 24ωρα, το όνομα του Αρτούρ Μαζουακού βρέθηκε στο επίκεντρο του μεταγραφικού ενδιαφέροντος, καθώς ο Μίνο Ραϊόλα ανέλαβε την πρωτοβουλία να τον προτείνει σε διάφορες ιταλικές ομάδες και ειδικότερα στη Μίλαν, η οποία έδειξε να την απασχολεί η περίπτωσή του. Ο Ολυμπιακός ήταν ξεκάθαρος, υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει πρόταση και εκτός των άλλων, δεν παραχωρείται στην παρούσα φάση ο Γάλλος μπακ χαφ. Ο Μαζουακού μίλησε σε ιταλικά ΜΜΕ και ξεκαθάρισε με απόλυτο τρόπο το θέμα του, λέγοντας πως ο ατζέντης του είναι ο Ενροτό και ότι μίλησε με τους συνεργάτες του Μίνο Ραϊόλα και τους ενημέρωσε πως δεν μπορούν να τον εκπροσωπούν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του «ερυθρόλευκου» ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν παρασύρθηκε από τις «Σειρήνες» του γνωστού μάνατζερ:
«Είμαι πολύ καλά στον Ολυμπιακό. Στόχος μου είναι να γίνω πρωταθλητής της Ελλάδας, να κερδίσω το Κύπελλο και να κάνουμε μια καλή πορεία στο Europa League. Είχαμε μία πολύ καλή παρουσία στο Champions League. Φτάσαμε κοντά στην πρόκριση για τα νοκ άουτ παιχνίδια, μέσα από ένα δυνατό όμιλο με την πρωταθλήτρια Ισπανίας, Ατλέτικο Μαδρίτης, την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Γιουβέντους και την πρωταθλήτρια Σουηδίας, Μάλμε. Έχουμε την καρδιά για να λάμψουμε στο Εuropa League.

Ο Ολυμπιακός μού προσφέρει άριστες συνθήκες. Έμαθα πολλά από τον Μίτσελ στο πρώτο μισό της σεζόν. Θα συνεχίσω να έχω πρόοδο υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Βίτορ Περέιρα, ο οποίος έχει επίσης μεγάλη εμπειρία υψηλού επιπέδου μετά την παρουσία του στην Πόρτο. Ο σύλλογος έκανε πολλά για μένα. Και οι οπαδοί είναι πάντα δίπλα μου. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο. Δεν σκέφτομαι παρά μόνο το σήμερα.

Έχω ήδη πει στον κ. Ραϊόλα και στους ανθρώπους που δουλεύουν μαζί του, πως δεν συνεργάζομαι μαζί τους. Μάνατζέρ μου είναι ο κ. Ενροτό, ένα άτομο που εμπιστεύομαι και που έκανε πολλά για μένα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα