Δεν τη γλίτωσε ο Χατζηγιάννης: Τον κατηγορούν για εγκληματικές δραστηριότητες

 

Μπορεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης να είχε καταθέσει έφεση ενώπιον του Συμβουλίου Εφετών κατά του βουλεύματος που τον έστελνε στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων των Αθηνών για την υπόθεση εμβασμάτων των περίπου 5.300.000 ευρώ, η αντεισαγγελέας όμως, Ευσεβία Κορμηκιάρη, απέρριψε περίτρανα το αίτημά του.
Συγκεκριμένα, με την υπ’ αριθμ. 1199/16 εισαγγελική της εισήγηση, προτείνει στο Συμβούλιο Εφετωπν η έφεση του κατηγορούμενου τραγουδοποιού να κριθεί απαράδεκτη και να επικυρωθεί το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών.
Σύμφωνα με το βούλευμα, «στη Γλυφάδα Αττικής, κατά το χρονικό διάστημα από 1.1.2010 έως 31.12.2011, με περισσότερες πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ίδιου εγκλήματος, ενεργώντας με πρόθεση, τέλεσε την πράξη της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, αποκρύπτοντας και συγκαλύπτοντας την αλήθεια όσον αφορά στη φύση, προέλευση, διάθεση, διακίνηση και χρήση περιουσίας, καθώς και την κυριότητά του επί της περιουσίας αυτής, εν γνώσει του γεγονότος ότι η τελευταία (περιουσία) προέρχεται από εγκληματικές δραστηριότητες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα