Δεν τον ήθελε κανείς και τους… τιμωρεί

Σκοράρει ακατάπαυστα ο Τσάλρι Όστιν. Ο Άγγλος επιθετικός της ΚΠΡ, παρά το ότι απασχόλησε το καλοκαίρι τη Σαουθάμπτον (ακούστηκε μέχρι και για την Τσέλσι) παρέμεινε στην λονδρέζικη ομάδα που υποβιβάστηκε στην Championship και πλέον αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας.

Ο 26χρονος επιθετικός που έχει κληθεί και δύο φορές στην Εθνική Αγγλίας (χωρίς συμμετοχή), ενώ πέρσι το Δεκέμβρη αναδείχθηκε ποδοσφαιριστής του μήνα στην Premier League, έχει ήδη τέσσερα γκολ σε τέσσερα ματς με την ΚΠΡ και φέτος φαντάζει ικανός να σπάσει το ρεκόρ του. Στις τρεις χρονιές που έχει αγωνιστεί στην Championship έχει σημειώσει 16, 25 και 17 γκολ, ενώ πέρσι –στη μοναδική του συμμετοχή στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας, και παρά το ότι αγωνίστηκε στη χειρότερη ομάδα βάση βαθμολογίας – σημείωσε 18 γκολ και τερμάτισε τέταρτος στον πίνακα των σκόρερ πίσω από τα βαριά ονόματα, τον Σέρχιο Αγκουέρο με 26, τον Χάρι Κέιν με 21 και τον Ντιέγκο Κόστα με 20.

Η ΚΠΡ αφού δεν δέχθηκε κάποια ικανοποιητική προσφορά για τον στράικερ της επέλεξε να τον κρατήσει για να τη βοηθήσει να επιστρέψει στην Premier League, ενώ το καλοκαίρι μένει ελεύθερος! Μέχρι τότε, ελπίζουν στο Λονδίνο ότι θα πλησιάσει τα 30 γκολ και θα ηγηθεί της προσπάθειας της επιστροφής στα μεγάλα σαλόνια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα