Δεν τον δίνει με τίποτα!

Δεν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει το μεγάλο αστέρι της, έναν από τους καλύτερους νέους παίκτες στον κόσμο η Γιουβέντους και με τον τρόπο της αποδεικνύει πως θέλει να επαναλάβει την περσινή της πορεία και να κάνει και το ένα βήμα παραπάνω.

Παρά τη νέα απίστευτη πρόταση των 100.000.000 ευρώ που δίνει η Τσέλσι για να κάνει δικό της τον Πολ Πογκμπά, η διοίκηση της Γιουβέντους είπε και πάλι όχι, όπως κάνει εδώ και εβδομάδες με τις προτάσεις της Μπάρτσα και της Μάντσεστερ Σίτι.

Προφανώς και ο ίδιος ο παίκτης είναι ικανοποιημένος στις «ζέβρες» και δεν πιέζει για μεταγραφή, αλλά όπως και να το κάνουμε, να αρνείσαι τέτοιες προσφορές σημαίνει πως έχεις φιλοδοξίες για κατάκτησης της κορυφής. Η Γιούβε, άλλωστε, εντελώς απρόσμενα για μερικούς, έφτασε πέρσι μία ανάσα μακριά από ένα απίστευτο τρεμπλ, αλλά έχασε από την Μπαρτσελόνα στον τελικό του Champions League με 3-1.

Ο κόσμος της ομάδας στα ιταλικά forum αποθεώνει τη διοίκηση και μένει να δούμε τι θα συμβεί αν τυχόν… τρελαθεί κάποιο αφεντικό και προσφέρει ακόμη περισσότερα χρήματα για τον εκπληκτικό Γάλλο μέσο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα