Δεν τον πούλησε ο ΠΑΟ, ή δεν τον αγόρασε η Γκενκ;

Το παιχνίδι της… γάτας με το… ποντίκι παίζει η Γκενκ το τελευταίο 24ωρο, προκειμένου να δικαιολογήσει το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις της με τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Νίκου Καρέλη.

Από το βράδυ της Δευτέρας, οπότε ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος, οι Βέλγοι δεν έχουν σταματήσει να κάνουν δηλώσεις, παρουσιάζοντας κάθε φορά και μία διαφορετική εκδοχή. Τελικά, το ερώτημα που προκύπτει είναι ένα… Δεν πούλησε ο Παναθηναϊκός τον παίκτη, ή δεν τον αγόρασε η Γκενκ;

Η απάντηση, ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, βρίσκεται κάπου στη μέση. Η Γκενκ έκανε την τελευταία της προσφορά τη Δευτέρα (31/8), δίνοντας 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό σήμαινε ότι στο ταμείο του «τριφυλλιού» θα έμπαινε το ποσό των 2,65 εκατομμυρίων, καθώς έχει ποσοστό στα δικαιώματα του Καρέλη και η πρώην ομάδα του. Το γεγονός ότι ήταν μικρότερη των πέντε εκατομμυρίων που ήθελε ο Παναθηναϊκός και ότι δεν θα προλάβαινε να καλύψει το κενό του, αποτέλεσαν τους δύο βασικούς λόγους για την αρνητική απάντηση του «τριφυλλιού».

Τι λέει η Γκενκ από την πλευρά της; Το ίδιο ακριβώς, αλλά με άλλο λόγια, ώστε να αποδείξει ότι ήταν δική της απόφαση να μην προχωρήσει στην απόκτηση του διεθνούς παίκτη. Όπως δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Ντιμίτρι Ντε Κοντέ, η βελγική ομάδα δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού

«Μέχρι τη Δευτέρα το πρωί πίστευα πως είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά ξαφνικά έγινε ανέφικτο να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Νόμιζαν πως είχαμε απεριόριστο μπάτζετ, αλλά δεν είναι έτσι. Επίσης εμείς δεν θέλαμε να δώσουμε για έναν παίκτη περισσότερα χρήματα από όσα νομίζαμε πως αξίζει», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ντε Κοντέ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα