Δεν το κουνάει ο Παπασταθόπουλος

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχασε μετά από καιρό τη θέση του στη βασική ενδεκάδα της Μπορούσια Ντόρτμουντ και εν’ όψει του τελικού με την Μπάγερν υπάρχουν υποψίες ότι ο Γιούργκεν Κλοπ ίσως θελήσει πάλι να τον αφήσει εκτός για να παίξουν Χούμελς και Σούμποτιτς.

Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι κάτι τρέχει με τον Σωκράτη. Καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, ο Έλληνας αμυντικός αποτελούσε προτεραιότητα του προπονητή του, ακόμη κι όταν ήταν υγιείς οι δύο έμπειροι κεντρικοί αμυντικοί. Πολλές φορές τους εκτόπιζε από την ενδεκάδα κι άλλες έπαιζε στα δεξιά της άμυνας για να χωρέσει κι αυτός.

Ο Κλοπ θα φύγει σε λίγες εβδομάδες από το Ντόρτμουντ, αλλά αυτό δεν συνεπάγεται αλλαγή συμπεριφοράς προς τον Παπασταθόπουλο, αφού ο νέος προπονητής δεν έρχεται ουρανοκατέβατος. Αντιθέτως, είναι φίλος του Γιούργκεν Κλοπ και θα καθίσει στον πάγκο της Μπορούσια με τις ευλογίες του και τις συστάσεις του. Και επειδή ο τωρινός τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» συμπαθεί πάρα πολύ τον Σωκράτη, αποκλείεται να υπάρχει αρνητική εισήγηση. Έτσι, όλα δείχνουν ότι η συμμετοχή του Παπασταθόπουλου στην Μπουντεσλίγκα θα παραταθεί για έναν ακόμη χρόνο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα