Δεν το χάνει ο Ρανιέρι!

Δεν το χάνει με τίποτα! Είναι δικό της! Η έκπληξη ολοκληρώνεται σε λίγες εβδομάδες! Η αρμάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι νίκησε και τη Σαουθάμπον με 1-0 (γκολ του Μόργκαν στο 38’) και μετά το 1-1 της Τόνεναμ με τη Λίβερπουλ ξέφυγε επτά βαθμούς από την ομάδα του Λονδίνου, έξι αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος.

Πώς να το χάσει τώρα το πρωτάθλημα η Λέστερ; Αυτή ήταν η έκτη νίκη της στις επτά τελευταίες αγωνιστικές με το ίδιο σκορ, δείγμα του ότι σκληραγωγήθηκε και έμαθε να νικά με επαγγελματικό τρόπο, την ώρα που οι «ειδικοί» πίστευαν πως τώρα στο τέλος της σεζόν θα την καταβάλει το άγχος και θα χάνει τα ματς. Μετέτρεψε τους ειδικούς σε «γατάκια» ο Ρανιέρι!
Και να ήταν μόνο αυτό. Τις τελευταίες επτά αγωνιστικές, μόνο ένα ματς δεν πήρε, το 2-2 με τη Γουέστ Μπρομ και την ίδια αγωνιστική, έχασαν όλοι οι διώκτες της, με αποτέλεσμα να ξεφύγει κατά έναν πόντο από όλους. Όταν όλοι σου προσφέρουν το πρωτάθλημα, γιατί να το χάσεις;
Η Λέστερ πάει να κάνει τη μεγαλύτερη έκπληξη όλων των εποχών. Λογικά θα τα πάει καλά και στο ερχόμενο Champions League, αν διατηρήσει όλους τους παικταράδες της. Άλλωστε, οι Άγγλοι έχουν παράδοση στο να πηγαίνει καλά όταν παίρνει το πρωτάθλημα ομάδα έκπληξη (βλέπε Νότιγχαμ Φόρεστ και Άστον Βίλα). Την επόμενη αγωνιστική η Λέστερ παίζει με την αδύναμη Σάντερλαντ εκτός έδρας, ενώ η δεύτερη Τότεναμ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα