Δεν υπάρχει κάζο Βιγιαφάνιες!

Προφανώς η ΑΕΚ πρέπει να αρχίσει να μαθαίνει να απεμπλέκεται από καταστάσεις που φθείρουν την εικόνα της. Τα παιχνίδια των Άγγλων προκειμένου να «τσιμπήσουν» κάτι παραπάνω από τη Μακάμπι για τον Ορλάντο Σα και η τυχαία διασύνδεση του νέου υπεύθυνου σκάουτινγκ της ομάδας με τον Βιγιαφάνιες, άφησαν την ΑΕΚ έκθετη στα μάτια των φίλων της και εξηγούμαστε:

Τον Ορλάντο Σα τον ήθελε η ΑΕΚ το καλοκαίρι. Το χειμώνα αυτοπροτάθηκε και απλά οι «κιτρινόμαυροι» υποχρεώθηκαν να «ζυγίσουν» την κατάσταση. Πάνω στο… ζύγι βγήκαν προτάσεις στον αέρα που αποδείχθηκαν θεωρητικές και φάνηκε σαν να χάνεται ο παίκτης που στην πραγματικότητα δεν διεκδικήθηκε ποτέ!

Ομοίως, με τον Λούκας Βιγιφάνιες! Πράγματι ο άνθρωπος που τον έφερε στην Ελλάδα είναι ο τωρινός υπάλληλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ντε Μπαρτόλο, αλλά ο άνθρωπος παρέδωσε την άδεια μάνατζερ και πλέον εργάζεται ως σκάουτερ. Πέραν τούτου, όσο παικταράς κι αν είναι ο Λούκας, η ΑΕΚ έχει τρία «δεκάρια» και ο Πογιέτ προσπαθεί να τα διαχειριστεί όλα στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο και απ’ ότι φαίνεται με επιτυχία. Η ΑΕΚ θέλει παίκτες με χαρακτηριστικά εξτρέμ που να μπορεί να παίζει και επιθετικός, όχι παίκτη με χαρακτηριστικά «δεκαριού» που να μπορεί να παίξει και εξτρέμ!

Βάζοντας στην άκρη τις αδυναμίες της επικοινωνιακής πολιτικής, η ΑΕΚ έχει λίγα ακόμη εικοσιτετράωρα να ενισχυθεί και να μην εκθέσει τον προπονητή της που είχε προαναγγείλει δύο μετεγγραφές (και σε ανύποπτη στιγμή είχε πει πως θα γίνουν μετά τις 26 Γενάρη!). Με τις επιτυχίες της τον τελευταίο μήνα η ΑΕΚ δικαιούται ξεκάθαρα να παίζει με το χρόνο, αρκεί να μην καεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα