«Δεν υπάρχει περίπτωση να γκρεμιστεί το γήπεδο»

Τη διαβεβαίωση ότι το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας δεν θα κατεδαφιστεί, αν δεν φτιάξει πρώτα ο Παναθηναϊκός το νέο του γήπεδο, έδωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

Το κεντρικό πρόσωπο στο θέμα που έχει προκύψει με το ιστορικό γήπεδο του «τριφυλλιού» έκανε δηλώσεις στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, προκειμένου να τοποθετηθεί ξεκάθαρα για το αν σκοπεύει να κατεδαφίσει το «Απόστολος Νικολαΐδης», ή όχι. Ο κ. Καμίνης υποστήριξε πως όλα όσα ακούγονται, αφορούν προεκλογικούς λόγους και πως ο Δήμος συνέργησε για την ανακατασκευή του γηπέδου και όχι για το Προεδρικό Διάταγμα, το οποίο αφορά στο σχέδιο της Διπλής Ανάπλασης.

Πιο αναλυτικά είπε: «Δεν υπάρχει περίπτωση να γκρεμιστεί το γήπεδο της Λεωφόρου, προτού ο Παναθηναϊκός αποκτήσει νέο γήπεδο. Είναι σαφές το Προεδρικό Διάταγμα που είχε ετοιμάσει ο Δήμος. Αυτό το θέμα πρέπει να κλείσει, αν δεν κλείσει το καλλιεργούν κάποιοι για προεκλογικούς λόγους. Η ανακατασκευή της Λεωφόρου δεν αφορά εμένα, αφορά την ΠΑΕ. Το Προεδρικό Διάταγμα έχει προβλέψεις για τη διπλή ανάπλαση, ενώ ο δήμος συνέργησε για να γίνουν εργασίες ανακατασκευής της λεωφόρου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα