«Δεν υπάρχουν περιθώρια για χαλάρωση…»

Καθοριστικό παιχνίδι, ιστορικής σημασίας είναι αυτό που θα δώσει η Εθνική Ελλάδος την ερχόμενη Τρίτη (24/6), κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού, καθώς θα κριθεί η πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντιάλ.

Ο Κώστας Κατσουράνης, με δήλωσή του στο site της VODAFONE, δίνει το στίγμα για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, λέγοντας πως δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για χαλάρωση. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Το ματς με την Ιαπωνία έχει τελειώσει και παρά τις δυσκολίες, συνολικά πήγε καλά για την ομάδα. Πήραμε ένα αποτέλεσμα που το θέλαμε αφού εκτός από την τόνωση της αυτοπεποίθησης, μας κρατά και ζωντανούς για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχει χρόνος για χαλάρωση αφού το τρίτο και καθοριστικό παιχνίδι είναι μόλις σε 3 ημέρες. Όλα τα παιδιά είναι συγκεντρωμένα και απόλυτα συνειδητοποιημένα για το τι μας περιμένει. Κάθε ένας από εμάς ανυπομονεί για αυτά τα 90 λεπτά στα οποία θα η ομάδα θα κάνει αυτό που πρέπει και αυτό για το οποίο ήρθαμε εδώ, δηλαδή να προκριθούμε στους 16».

Όσον αφορά την προετοιμασία των Ελλήνων ποδοσφαιριστών, τα προβλήματα με τους τραυματισμούς των Κώστα Μήτρογλου και Κώστα Μανωλά παραμένουν. Οι δύο παίκτες ακολουθούν ειδική θεραπευτική αγωγή και στην προπόνηση της Δευτέρας (23/6), θα δοκιμάσουν να μπουν στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας. Αν δεν αισθανθούν ενοχλήσεις, θα τεθούν στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος, ο οποίος και θα αποφασίσει αν θα τους χρησιμοποιήσει και για πόση ώρα τον καθένα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα