“Δεν υπάρχουν πλέον ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ- Κατάλαβαν ότι εξαπατήθηκαν”

Εκλογές το συντομότερο δυνατόν ζητά ο Μάκης Βορίδης  που αναφέρθηκε ακόμα και στο θέμα των τελευταίων ημερών, αυτό της ρύπανσης στον Σαρωνικό.

«Η κυβέρνηση είναι ξεκάθαρο ότι δεν θέλει την επένδυση των Σκουριών» τόνισε αρχικά ο τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας,  μιλώντας αρχικά  στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM».

«Δεν την ήθελε όταν ήταν στην αντιπολίτευση, πολεμούσε με νύχια και με δόντια γι αυτό το πράγμα και δεν τη θέλει και τώρα» είπε ο κ. Βορίδης και πρόσθεσε: «Μπορεί να πιεστεί, μπορεί να δημιουργηθούν οι συνθήκες, μπορεί να πάει πάλι σ’ αυτά που λέει, στις αντιφάσεις, στις αντινομίες, στις αυταπάτες, στους έντιμους συμβιβασμούς. Αλλά ότι δεν τη θέλει, δεν τη θέλει».

“Aναγκαίες οι εκλογές για να τελειώνει μια κατάσταση”

Για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο κ. Βορίδης είπε πως ο ίδιος δεν θέλει να κάνει τον προφήτη για το θέμα των εκλογών, αλλά τις θεωρεί, όπως είπε, αναγκαίες. «Είναι αναγκαίες για να τελειώνει μια κατάσταση, όπου έχουμε αποδεδειγμένα μια κυβέρνηση που δεν μπορεί. Δεν υπάρχουν πλέον ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ. Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ είναι δυσαρεστημένοι ψηφοφόροι, που κατάλαβαν ότι έχουν εξαπατηθεί, που τους κοροϊδέψανε, που τους είπαν άλλα και κάνουν άλλα, αυτοί κυρίως που δεν βλέπουν κανένα μέλλον και καμία προοπτική» υπογράμμισε.

Για τη ρύπανση στο Σαρωνικό

Για το θέμα της ρύπανσης στον Σαρωνικό, ο κ. Βορίδης καταλόγισε απάθεια και αδιαφορία σε ό,τι αφορά τους χειρισμούς της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του προβλήματος, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει άνθρωπος, ο οποίος να ενεργήσει, ο οποίος να πάρει την ευθύνη, ο οποίος να συζητήσει για το πώς θα οργανωθεί το ζήτημα των αποζημιώσεων που είναι κεντρικό θέμα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα