«Δεν υπήρξε ποτέ θέμα προπονητή»!

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά λέει ο θυμόσοφος λαός, αλλά στην Τούμπα δεν υπάρχει καν καπνός, ό, τι βλέπαμε να ξεπροβάλει από τα φουγάρα ήταν απλοί υδρατμοί. Ο Ιβάν Σαββίδης κάλεσε τον Ιγκόρ Τούντορ στα γραφεία του όχι για να τον απομακρύνει, αλλά για να τον στηρίξει και να του ζητήσει να συνεχίσει με την ίδια αφοσίωση στον πάγκο και το ίδιο όραμα, το οποίο, άλλωστε, είναι κοινό μεταξύ των δύο ανδρών (όπως δήλωσε ο Σαββίδης).

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξήγησε σε κάθε κατεύθυνση πως επιρρίπτει ευθύνες για τις αποτυχίες στους συνεργάτες του που δεν δουλεύουν αρμονικά με τον Τούντορ και όχι στον προπονητή, παρά τα δεδομένα αγωνιστικά μειονεκτήματα που έχει η ομάδα και αναγνωρίζει μέχρι και ο ίδιος ο Κροάτης προπονητής. Ο Ιβάν Σαββίδης προχώρησε και στην ακόλουθη δήλωση:

«Δεν υπήρξε ποτέ στην ατζέντα μου κανένα ερωτηματικό για τον Ιγκόρ Τούντορ. Είναι ο προπονητής της ομάδας και έχουμε μία ισχυρή συμφωνία, ενώ μοιραζόμαστε και το ίδιο πάθος για την επιτυχία. Είναι μία συζήτηση που δεν θα επιστρέψω να ανοίξει ξανά.
Ζήτησα από τους συνεργάτες μου να αισθανθούν την ίδια αφοσίωση. Πρέπει να είναι πιο ουσιαστικοί συνεργάτες του προπονητή και οφείλουν να γνωρίζουν ότι μία ενδεχόμενη αποτυχία θα τη θεωρήσω δική τους αποτυχία και από την άλλη η επιτυχία της ομάδας θα θεωρηθεί επίτευγμα συνολικής δουλειάς.
Πρέπει να είμαστε οικογένεια με έργα όχι μόνο με λόγια.
Με τιμή, Ιβάν Σαββίδης»

Με αυτή τη δήλωση επιβεβαιώνεται η είδηση που ήθελε τον Σαββίδη εκνευρισμένο με εκείνους που επικοινώνησαν με τον Γιάννη Αναστασίου και συμβαδίζει και με την παραίτηση του Ιάκωβου Αγγελίδη, που μάλλον όφειλε ως πρόεδρος να αναλάβει την ευθύνη, κυρίως όταν ο ιδιοκτήτης θεωρεί υπεύθυνους τους συνεργάτες του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα