Δεν… υποχωρούν οι Ισπανοί για Αμπιντάλ!

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά… Ωστόσο, αυτό που έχει χαθεί στην προκειμένου περίπτωση, είναι ο χρόνος της… καύσης! Με νέο δημοσίευμά της, η ισπανική εφημερίδα «El Mundo Deportivo» στέλνει εκ νέου στη Βαρκελώνη τον Ερίκ Αμπιντάλ!

Το σίγουρο είναι ότι ο Γάλλος αμυντικός του Ολυμπιακού έχει στο μυαλό του την επιστροφή στην πρωτεύουσα της Καταλονίας, όπως και την επανέναρξη της συνεργασίας του με την Μπαρτσελόνα, αυτή τη φορά στο ρόλο του προπονητή στις ακαδημίες.

Ωστόσο, υπάρχει ένα συμβόλαιο στη… μέση, το οποίο είναι διατεθειμένος να τηρήσει, για πολλούς και διάφορους λόγους. Πρώτα απ’ όλα, διότι η… αίτησή του να υπαχθεί στο προπονητικό τιμ των «μπλαουγκράνα», δεν έχει γίνει δεκτή. Αν θα γίνει δεκτή στο μέλλον, είναι διαφορετική ιστορία. Προς το παρόν όμως, είναι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, μετέχει στο Champions League και έχει δηλώσει πως δεν προτίθεται να «σπάσει» το συμβόλαιό του.

Η ισπανική εφημερίδα αναφέρεται σε πρόσφατη επικοινωνία του μέχρι πρότινος αμυντικού και αρχηγού της Μπαρτσελόνα, Κάρλες Πουγιόλ, ο οποίος πλέον, έχει αναλάβει διοικητικό πόστο στην ομάδα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσιάζεται, ο Πουγιόλ επικοινώνησε με τον Αμπιντάλ και του πρότεινε συνεργασία.

Όλα αυτά βέβαια, ενδεχομένως και να ισχύουν. Το θέμα είναι αν αναφέρονται στο άμεσο μέλλον, ή το καλοκαίρι, οπότε ο Αμπιντάλ θα είναι πιο… ελεύθερος να κινηθεί όπως νομίζει. Σε επικοινωνία που είχαμε με υψηλόβαθμο στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μας μετέφερε την υποψία ότι το θέμα αναπαράγεται στην Ισπανία – και – λόγω της κρίσιμης αναμέτρησης των «ερυθρόλευκων» με την Ατλέτικο Μαδρίτης, στο Champions League. Όπως μας είπε χαρακτηριστικά, δεν είναι δυνατόν να επιμένουν σε αυτό, όταν μόλις πριν λίγες μέρες, ξεκαθαρίσαμε επισήμως ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα.el mundo

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα