«Δεν φεύγει που να πέσουμε τέσσερις κατηγορίες»!

 

Λέτε οι Έλληνες παράγοντες να άλλαξαν νοοτροπία; Μακάρι! Διότι μετά τον Ιβάν Σαββίδη που στηρίζει τον Ιγκόρ Τούντουρ παρά το ότι βρίσκεται στο δύσκολο και απαιτητικό περιβάλλον του ΠΑΟΚ, έρχεται και ο Χρήστος Πανόπουλος να διαλύσει τα «σύννεφα» πάνω από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Τα «σύννεφα» αυτά σχηματίστηκαν μετά τη νέα αποτυχία της Skoda Ξάνθη και την ήττα από τον Πλατανιά με 0-2. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, γράφτηκε από σύσσωμο τον Τύπο πως ο Λουτσέσκου μετράει μέρες για να έρθει ο μεγαλομέτοχος της Skoda, Χρήστος Πανόπουλος και να κάνει την εξής τοποθέτηση:

«1ον) Τέσσερις κατηγορίες να πέσει φέτος η ομάδα, ο Λουτσέσκου δεν φεύγει!

2ον) Ασφαλώς και για ότι συμβαίνει σ’ αυτό το «χωριό» που παρουσιάζεται σήμερα υπεύθυνος είμαι εγώ και κανένας άλλος.

3ον) Την κατάσταση με την βοήθεια του προπονητή, των παικτών και των φίλων της ομάδας θα την γυρίσουμε».

Ο πρώην τερματοφύλακας και νυν προπονητής κατάφερε και πέρσι να διορθώσει την ομάδα που δεν ξεκίνησε καλά και έφτασε να διεκδικεί το Κύπελλο, το οποίο έχασε κατά γενική ομολογία από ένα λάθος του Μπέρτου. Και ο Πανόπουλος προφανώς το ξέρει καλά αυτό, όπως ξέρει καλά πως η στήριξη σε έναν προπονητή πρέπει να είναι αυτονόητη και να μην κατακερματίζεται μετά από μερικά άσχημα αποτελέσματα. Η κακή ελληνική νοοτροπία του παρελθόντος ίσως και να αποτελεί παρελθόν για κάποιους παράγοντες που πλέον έχουν εμπειρία.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα