“Δεν φορολογούμε με βάση τα φρονήματα, αλλά αυτούς που έχουν πολλά”

Ασπίδα στον Γιώργο Κυρίτση ύψωσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης , ο οποίος έκανε λόγο για συνειδητή επιλογή της κυβέρνησης να επιβαρύνει όσους ψήφισαν «Ναι» στο δημοψήφισμα του Ιουλίου.

Να ευθυγραμμίζονται με το κλίμα που εκφράζει ο πρωθυπουργός, η κυβερνητική εκπρόσωπος και οι υπουργοί κάλεσε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ο αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου  σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Γιώργου Κυρίτση.

Όπως είπε ο κ. Παπαδημούλης μιλώντας στον Real FM, «την κυβέρνηση την εκφράζει ο πρωθυπουργός, οι υπουργοί και η κυβερνητική εκπρόσωπος, το κόμμα ο γραμματέας και το γραφείο τύπου. Θα ήθελα όλοι, τα στελέχη, να ευθυγραμμίζονται και να αντιστοιχούνται με αυτό το πνεύμα και με αυτό το κλίμα».

«Σε ό,τι αφορά την ουσία, προσυπογράφω αυτό που είπε σήμερα το πρωί ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος. Η προσπάθειά μας στη φορολογία δεν είναι να φορολογήσουμε τους πολίτες με βάση τα φρονήματα, αλλά να επιβαρύνουμε περισσότερο αυτούς που έχουν πολλά και όσο το δυνατόν λιγότερο ή καθόλου αυτούς που έχουν λίγα και αυτό το δείξαμε και στο φορολογικό και το ασφαλιστικό», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα