“Δεν ψηφίζουμε ούτε το μαστίγιο, ούτε το καρότο”, δήλωσε για το Ποτάμι ο Ψαριανός

«Θα καταψηφίσουμε και το μαστίγιο και το καρότο», ξεκαθάρισε ο βουλευτής Β΄ Αθηνών, Γρηγόρης Ψαριανός, επιβεβαιώνοντας τη στάση που προτίθεται να κρατήσει το Ποτάμι στην ψηφοφορία για το Πολυνομοσχέδιο με τα μέτρα και τα αντίμετρα, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Χαρακτηριστικά είπε: «Ζούμε σε μία κατάσταση του απόλυτου παράλογου. Έχουμε μία κυβέρνηση που κατήγγειλε και έβριζε όλους τους άλλους και ζήταγε κρεμάλες, η οποία τώρα ψηφίζει τα πενήντα φορές χειρότερα πράγματα από τους σαμαροβενιζέλους, τα οποία και θεωρεί συνταγματικά, ενώ στις προηγούμενες περιπτώσεις τα πολύ λιγότερα τα κατήγγειλε ως αντισυνταγματικά!. Εάν βάλετε τις ομιλίες των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ πρόπερσι και τις συγκρίνετε με αυτά που λένε τώρα, είναι τραγέλαφος! Αλλά όταν αυτή η κυβέρνηση έλεγε εντελώς τα αντίθετα, ήταν έξω στην πλατεία και μερικοί από αυτή την κυβέρνηση ήτανε με κουκούλες, σπάγανε μάρμαρα και πετάγανε πέτρες λέγοντας: “Να καεί το μπουρδέλο η Βουλή, στην Κρεμάλα ο Σόιμπλε, η Μέρκελ, Go Home, Ολλανδρέου”, και διάφορα τέτοια ωραία. Αλλά αυτοί που ήτανε στην πλατεία πρόπερσι και πετάγανε πέτρες και μολότοφ τώρα είναι οδηγοί στα βουλευτικά αυτοκίνητα. Είναι διορισμένα πελατάκια και κάνουν γαργάρα!

Κανείς δεν είπε ότι οι προηγούμενοι δεν έκαναν λάθη, δεν είχανε διαπλοκή και διαφθορά. Αλλά δεν γκρεμίζουμε τη διαπλοκή και την διαφθορά των άλλων για να βάλουμε τη δική μας. Δεν γκρεμίζουμε τους Κοσκωτάδες για να βάλουμε τους Σαββίδηδες και τους Καλογρίτσες. Δεν γκρεμίζουμε το πελατειακό κράτος των άλλων για να στήσουμε το δικό μας πελατειακό σύστημα. Και συνάμα να ψηφίζουμε ό,τι μας δίνουν απέξω, να εφαρμόζουμε τα χειρότερα και τα όποια θετικά μας προτείνουν να μην τα εφαρμόζουμε».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα