Δε θα πιστεύετε ποιον θέλει για νικητή ο Χούτος

Ο Λάμπρος Χούτος, όπως άλλωστε και όλοι οι παίκτες του Survivor θα βρίσκεται στο Άλσος Βείκου το βράδυ της Τρίτης για τον μεγάλο ημιτελικό του παιχνιδιού επιβίωσης.

Σε δηλώσεις του στον Στέφανο Κωνσταντινίδη από το “Πρωινό”, ο Λάμπρος Χούτος εξέφρασε την επιθυμία του, ο Κωνσταντίνος Βασάλος να είναι ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού. “Ευριδίκη Βαλαβάνη και η Σάρα Εσκενάζυ θεωρώ ότι έπρεπε να πάνε τελικό.Δεν μπορώ να πω ότι θέλω κάποιον συγκεκριμένα για νικητή, αλλά θα μου άρεσε αν νικούσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Θεωρώ ότι έχει όλα τα προσόντα”.

Όσον αφορά τον Γιώργο Αγγελόπουλο, σχολίασε: “Δεν έχω όρεξη να κάνω καμία «σταυροφορία» εναντίον του Ντάνου. Όταν μου κάνουν μία ερώτηση δεν μπορώ να μην απαντήσω αυτό που πιστεύω και αυτό που έχω δει με τα μάτια μου. Δεν μπορώ να πω ότι το παρακάνει κάποιος αν κάνει τον σταυρό του. Αν έχει ανάγκη να τον κάνει, ας τον κάνει. Απλά, νομίζω ότι γενικά στη ζωή του μετά πρέπει να πράττει με βάση αυτά που πιστεύει στη θρησκεία του. Πρέπει να συμβαδίζει το ένα με το άλλο».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα