«Δηλητηριασμένος από τη νοοτροπία του κρατισμού ο πρωθυπουργός»

«Η επένδυση έχει γίνει, ο επενδυτής έχει βάλει χρήματα. Το θέμα είναι να δούμε τι κάνουμε τώρα. Εμείς θέλουμε να ελεγχθούν όλα τα στοιχεία, αλλά μέχρι να γίνει αυτό, πρέπει η εταιρεία να λειτουργεί με παράταση της διαδικασίας για να εξεταστούν οι φάκελοι. Σαφώς και πρέπει να εφαρμοστούν οι νόμοι, αλλά η επένδυση δεν μπορεί να περιμένει, φαίνεται έτσι ότι δεν θέλουμε τις επενδύσεις».

Αυτό υποστήριξε, μιλώντας στον τ/σ ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, αναφερόμενος στην επένδυση στις Σκουριές. Ο γερόλυκος πολιτικός αρχηγός ανέφερε ότι «ο πρωθυπουργός είναι δηλητηριασμένος από τη νοοτροπία του κρατισμού» και σημείωσε ότι η Ένωση Κεντρώων «θέτει το ζήτημα του ορυκτού πλούτου, η χώρα πρέπει να κερδίζει κάτι επιπλέον από αυτή την επένδυση. Δηλαδή εκτός από τις υποχρεώσεις που έχει μία επιχείρηση να πληρώνει φόρους, ασφαλιστικά ταμεία, να πληρώνει και ένα 8-10% στο ελληνικό Δημόσιο. Αυτό το θέμα θα το θέσουμε στην Βουλή, να τοποθετηθούν όλα τα κόμματα και η κυβέρνηση».

«Μία κυβέρνηση πέφτει όταν την προδίδουν οι βουλευτές, αλλά αυτοί, επειδή θα χάσουν και τον μισθό τους, κάνουν όπως ο σκίουρος, όταν πάει σε ένα δέντρο χώνει ένα νύχι στο δέντρο, να γαντζωθεί» σχολίασε τέλος ο κ. Λεβέντης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα