Δημόσια “χυλόπιτα” στον Τραμπ από τη Μελάνια

Μία απίστευτη κίνηση της Μελάνια Τραμπ κάνει το γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες, καθώς η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, αρνήθηκε να δώσει το χέρι της στον σύζυγό της.

Λίγο μετά την προσγείωση του Air Force One στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ κι ενώ το προεδρικό ζεύγος περπατούσε πάνω στο κόκκινο χαλί, ο Ντόναλντ Τραμπ πήγε να πιάσει το χέρι της συζύγου του. Ωστόσο εκείνη με μία απότομη κίνηση τον χτύπησε ελαφρά στο χέρι και μάζεψε το δικό της. Τα σενάρια από εκείνη τη στιγμή, δίνουν και παίρνουν, καθώς κανείς δεν γνωρίζει τι συνέβη. Μήπως μάλωσαν στο αεροπλάνο ή μήπως ο Τραμπ την επίπληξε που δε φόρεσε μαντήλα. Πάντως, δεν είναι η πρώτα φορά που η Μελάνια Τραμπ, κάνει κάποια κίνηση που αποδεικνύει πως η σχέση με το σύζυγό της δεν είναι η καλύτερη δυνατή.

Τον περασμένο Φεβρουάριο κι ενώ η Μελάνια μιλούσε για πρώτη φορά ως Πρώτη Κυρία σε πολιτική συγκέντρωση στην Φλόριντα, όταν ο Τραμπ πέρασε από πίσω της και την ακούμπησε στο χέρι εκείνη τινάχτηκε λες και κάποιος άγνωστος την είχε αγγίξει. Αλλά και την ημέρα της ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ όλοι θυμούνται την «περίεργη» στάση της Μελάνια κάθε φορά που πίστευε ότι δεν είναι επάνω της οι κάμερες.

Αποκορύφωμα την κάπως «επικριτικής» συμπεριφοράς στις διαχύσεις του Προέδρου Τραμπ από την πλευρά της συζύγου του ήταν το Πάσχα όταν το προεδρικό ζεύγος από το μπαλκόνι του Λευκού Οίκου απηύθυνε ευχές προς τους Αμερικανούς.

Έτσι λίγο πριν ακουστεί δυνατά ο εθνικός ύμνος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, με τη σύζυγό του Μελάνια και τον γιο τους, Μπάρον, κάθισαν προσοχή.

Μάλιστα, η Πρώτη Κυρία και ο γιος της έβαλαν το δεξί τους χέρι στην καρδιά, ως είθισται. Ο Ντόναλντ, όμως, μάλλον ξεχάστηκε και, με το χαμόγελο στα χείλη, κοιτούσε δεξιά και αριστερά. Τότε, η Μελάνια, σχεδόν με απόγνωση, τον σκούντηξε για να του θυμίσει πόσο απρεπής ήταν η συμπεριφορά του και ότι πρέπει να φέρει το χέρι του στην καρδιά.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα