«Δημόσιοι υπάλληλοι που θέλουν… ξύλο»!

 

 

«Δημόσιους υπάλληλους» χαρακτήρισε τους σημερινούς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μετά την ισοπαλία στη Λάρισα ο Γιάννης Καλιτζάκης μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση, ευχόμενος μάλιστα «αν τους βρουνε, να τους πλακώσουν στο ξύλο»!

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε από τις δηλώσεις του, ο παλαίμαχος αμυντικός του «τριφυλλιού» ανασκεύασε τα αρχικά λεγόμενά του σε ραδιοφωνική εκπομπή, παρέμεινε – ωστόσο – το ίδιος επικριτικός απέναντί τους.

«Πολλοί ποδοσφαιριστές δεν αξίζουν να φοράνε την φανέλα του Παναθηναϊκού. Είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Χτυπάνε την κάρτα για δύο ώρες και τέλος. Πλάκα κάνουμε; Αυτοί είναι ικανοί μόλις γυρίσουν Αθήνα να πάνε με το γκομενάκι τους σε κανά μπαράκι να πιουν το ποτάκι τους! Ικανούς τους έχω. Εύχομαι, αν τους βρούνε, να τους πλακώσουν στο ξύλο. Έχουν ξεφύγει» είπε ο Καλιτζάκης το βράδυ της Κυριακής (18/12) στην «Αθλητική Κυριακή» και τη Δευτέρα (19/12) επιχείρησε να τα… μαζέψει κάπως, υποστηρίζοντας: «Πρώτη φορά είδα τον Παναθηναϊκό από κοντά. Είχα μεγάλη απογοήτευση. Υπάρχει βλέπετε τέτοια αδιαφορία… Από ποιους; Θα σα πω. Μπορώ να βάλω το 80% των παικτών που είναι αδιάφοροι.

Χωρίς θέληση, κίνητρο, τίποτα… Τουλάχιστον αφού παίζεις βγάλε διάθεση να παλέψεις το παιχνίδι. Αυτά τα παιδιά δεν έχουν τίποτα. Έχουν συμβιβαστεί σε αυτό.

Πρέπει να υπάρχει περισσότερο ελληνικό αίμα. Και κυρίως παιδιά που έχουν φιλοδοξίες. Που έχουν χαρακτήρα τέτοιο που ταιριάζει στον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα με απαιτήσεις για πρωταθλητισμό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα