Διάδοχος του Λοπετέγι ο Μάρκο Σίλβα

Ο Μάρκο Σίλβα θα είναι ο διάδοχος του Χουλέν Λοπετέγι στον πάγκο της Πόρτο. Οι «Δράκοι» φέρονται να έχουν στην κορυφή της λίστας τους τον τεχνικό του Ολυμπιακού και ετοιμάζονται να του καταθέσουν μία άκρως δελεαστική πρόταση το αμέσως επόμενο διάστημα.

Μπορεί τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Μάρκο Σίλβα να έχουν απαντήσει αρνητικά στην Πόρτο και στο ενδιαφέρον της για τον τεχνικό των «ερυθρολεύκων», ωστόσο οι Πορτογάλοι επαναφέρουν το όνομά του για τους «Δράκους». Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό TSF, η Πόρτο θα επιστρέψει για τον Μάρκο Σίλβα, ο οποίος φέρεται να παραμένει το πρώτο όνομα στη λίστα του Πίντο ντα Κόστα για να διαδεχθεί τον Χουλέν Λοπετέγι στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Μάλιστα, στην Πόρτο θέλουν να τελειώνουν με το θέμα προπονητή μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε, μετά και το νέο «στραπάτσο» από την Γκιμαράες.

Η περίπτωση του Σέρτζιο Κονσεϊσάο απομακρύνεται για τον πορτογαλικό σύλλογο και ο Μάρκο Σίλβα αποτελεί ενδεχομένως και τη μοναδική επιλογή της Πόρτο. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού αποτελεί τον διακαή πόθο του προέδρου του πορτογαλικού συλλόγου, Πίντο ντα Κόστα, ο οποίος έχει εντυπωσιαστεί από τις ικανότητες του και θέλει να του αναθέσει την ομάδα του για πολλά χρόνια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα