“Διάσταση απόψεων με τον Φώτη Κουβέλη”

Για διάσταση απόψεων με την ηγεσία του κόμματος έκανε λόγο ο Γιώργος Κυρίτσης. Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ ζήτησε μεταξύ άλλων να συζητηθούν τα αποτελέσματα του Συνεδρίου του κόμματος.

«Η ΔΗΜΑΡ εξακολουθεί να έχει πρόβλημα που πρέπει να το λύσει στο άμεσο μέλλον. Οι αποφάσεις του Συνεδρίου, πρέπει να συζητηθούν» ανέφερε αρχικά στα Παραπολιτικά fm ο Γιώργος Κυρίτσης.

«Σεβόμαστε την απόφαση του Συνεδρίου, αλλά θα συνεχίσουμε τις συζητήσεις, γιατί υπάρχει μεγάλη διάσταση απόψεων με την ηγεσία του κόμματος. Υπάρχουν θέματα που χρειάζονται διευκρινίσεις, όπως π.χ. αυτόνομη κάθοδος της ΔΗΜΑΡ στις εκλογές. Τι σημαίνει αυτόνομη; Τι εννοεί;», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κυρίτσης.

Σχετικά με την στροφή προς το ΣΥΡΙΖΑ που κάνει η ΔΗΜΑΡ, ο κ. Κυρίτσης σημείωσε: «Δεν ήταν έτσι τα πράγματα πριν από ένα μήνα», τόνισε, ενώ σημείωσε πως στο προηγούμενο συνέδριο είχε πει στον Φώτη Κουβέλη ότι το κόμμα είναι κατώτερο των περιστάσεων και πως πρέπει να τα αλλάξει όλα και να πάρει πρωτοβουλίες για τον μεγάλο συνασπισμό της Αριστεράς.

«Επικίνδυνη η κυβέρνηση- Πρέπει να φύγει»

Για τις προεδρικές εκλογές ο κ. Κυρίτσης ξεκαθάρισε: «Δεν θα ψηφίσω πρόεδρο της Δημοκρατίας. Θεωρώ επικίνδυνη αυτή την κυβέρνηση και θεωρώ ότι πρέπει να φύγει. Εμείς έχουμε επαφή με τον κόσμο και ακούμε την κραυγή που βγάζει ένας ολόκληρος λαός. Διαφορετικά αν δεν την ακούμε, πρέπει να πάμε σπίτι μας. Αυτές οι πολιτικές δεν οδηγούν πουθενά».

«Δεν σκέφτομαι να αποχωρήσω»

Τέλος, σχετικά με το μέλλον του στο κόμμα ανέφερε: «Δεν έχω σκεφτεί το ενδεχόμενο να αποχωρήσω από τη ΔΗΜΑΡ, θα δώσω τον αγώνα μου, όσο μπορέσω, μέσα από αυτό το κόμμα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα