Διήμερη επίσκεψη στην Κρήτη ο Γιάννης Μανιάτης

Έφθασε η ώρα της Κρήτης και για τον Γιάννη Μανιάτη. Ο βουλευτής Αργολίδας κι εκ των υποψηφίων για την ηγεσία του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς αύριο Παρασκευή και μεθαύριο Σάββατο θα επισκεφθεί Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο.

Με βάση το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η επίσκεψη θα ξεκινήσει αύριο Παρασκευή από τα Χανιά. Στις 12 θα συναντηθεί με τον δήμαρχο της πόλης και μισή ώρα αργότερα με τον αντιπεριφερειάρχη. Μετά το τέλος της συνάντησης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ. Η επίσκεψη στα Χανιά θα ολοκληρωθεί με βόλτα στην αγορά και συζήτηση με καταστηματάρχες στο Κέντρο της Πόλης, αλλά και με τη Νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ.

Το απόγευμα της Παρασκευής ο κ. Μανιάτης θα βρεθεί στο Ρέθυμνο, όπου θα συναντηθεί με τον αντιπεριφερειάρχη και τον δήμαρχο, θα κάνει βόλτα στην αγορά της πόλης. Απλά στο Ρέθυμνο έχει προγραμματιστεί συνάντηση με καθηγητές του Πανεπιστημίου.

Το Σάββατο το πρωί θα επισκεφθεί το Ηράκλειο, όπου εκτός των συναντήσεων με τους φορείς της πόλης θα παραχωρήσει και τηλεοπτική συνέντευξη

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα