Διαβάστε τη συμβουλή που δίνει στην κόρη της η Σίντι Κρόφορντ

Μετά από μια εικοσαετία επιτυχημένης πορείας στις πασαρέλες, και έχοντας διανύσει χιλιάδες «χιλιόμετρα» σε φωτογραφίσεις, η Σίντι Κρόφορντ ξέρει καλύτερα από τον καθένα τον χώρο της μόδας.

Ποζάροντας για λογαριασμό του «TheEdit» (εβδομαδιαίο διαδικτυακό περιοδικό του Net-A-Porter), το 49χρονο πρώην super model έβγαλε τα δίμετρα πόδια της στη φόρα και αποκάλυψε τους φόβους που έχει για την είσοδο της 14χρονης καλλονής κόρης της, στο χώρο της μόδας.

Όπως κάθε μητέρα, η Κρόφορντ δεν έκρυψε πως ανησυχεί για τις πιέσεις που πρόκειται να δεχτεί μελλοντικά η Κάγια, καθώς ο κόσμος της μόδας απαιτεί από τα μοντέλα να παραμένουν για πάντα αδύνατα.

Ποια συμβουλή της δίνει; Την ενθαρρύνει να αγαπά τον σωματότυπο της ακριβώς όπως είναι, και να απομακρύνεται από πρότυπα ομορφιάς που επιβάλλουν να «δείχνεις» με έναν συγκεκριμένο τρόπο.

Μάλιστα η 49χρονη Σίντι παραδέχεται πως προτρέπει την 14χρονη κόρη της Κάγια, να τρώει ο,τι θέλει!

«Σήμερα όλοι περιμένουν από τα μοντέλα να είναι μικροσκοπικά και αυτό εμένα με ανησυχεί, γιατί εγώ ποτέ δεν υπήρξα στην καριέρα μου τόσο αδύνατη, και πιστεύω πως τον σωματότυπο μου θα έχει μελλοντικά και η Κάγια. Γι΄αυτό και της λέω συνεχώς “απόλαυσε τους υδατάνθρακες τώρα που μπορείς!”. Η Κάγια εξελίσσεται σε μια πολύ όμορφη γυναίκα και θέλω να λάμψει πραγματικά. Δεν θέλω να νιώθει ανταγωνισμό προσπαθώντας να ξεπεράσει την καριέρα μου, αν και πολλές φορές την πειράζω λέγοντας της: “έχεις τα παλιά μου μαλλιά! Δώστα μου!” ή “έχεις τα παλιά μου πόδια! Φέρτα!”. Πιστεύω όμως πως θα τα καταφέρει. Τα πηγαίνει πολύ καλύτερα απ΄ότι εγώ στην ηλικία της».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα