Διαβάτη εναντίον Ντάνου: Άγριο ξέσπασμα

Η Χρυσούλα Διαβάτη δεν μασάει τα λόγια της. Όπως στο παρελθόν είχε στραφεί δημόσια εναντίον του Σάκη Ρουβά, μετά και την κατάκτηση ενός βραβείου υποκριτικής, έτσι και τώρα «σφάζει» με το γάντι τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης δοκιμάζεται ως ηθοποιός, εισβάλλοντας στο σίριαλ «Τατουάζ», και πολλοί ήταν αυτοί που αποδοκίμασαν την ενέργειά του αυτή. Η μεγάλη κυρία της υποκριτικής σε συνέντευξή της στο κυπριακό “Down Town”, που σχολιάστηκε στην εκπομπή «Όλα καλά» και στο Μακεδονία TV, ήταν καταπέλτης για τα ριάλιτι αλλά και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Δεν δέχομαι ότι οι Ελληνίδες είναι τόσο χαζές. Είναι ηλίθιες αυτές που κάθονται και τα βλέπουν και ανεβαίνει η τηλεθέαση. Δεν μπορείς να βλέπεις αυτές τις αηδίες και να κυκλοφορείς έξω με κοντά φορέματα λες και είσαι ένα κομμάτι κρέας, στολισμένη σαν λατέρνα. Χοντρές, κοντές, νέες, γριές πάνε και ξεφτιλίζονται όταν ακολουθούν τις μόδες στα περιοδικά. Βεβαίως και ανεβαίνει γιατί σου λέει, “Αυτό πουλάει”. Και πού απευθύνεται αυτό και πουλάει; Εντάξει, αγάπη μου, ας είναι τα Τατουάζ και… ματουάζ, εντάξει, εδώ βγαίνουν στο θέατρο πια. Υπάρχει άδεια εξάσκησης επαγγέλματος; Υπάρχουν συμβάσεις; Πού είναι αυτά;»

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα