Διαζύγιο-βόμβα για τη Ράνια Θρασκιά

Μία από τις πλέον αγαπημένες παρουσιάστριες, η οποία θυσίασε την καριέρα της για να αφοσιωθεί στην οικογένεια, δεν είναι πλέον παντρεμένη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Secret”, η Ράνια Θρανιά χώρισε από τον επί εννέα χρόνια σύζυγό της, Ανδρέα Φωτόπουλο.

Το ζευγάρι έδειχνε ότι είχε μία πολύ δεμένη σχέση, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό ποια ήταν η αιτία του διαζυγίου τους. Ενός διαζυγίου – βόμβα, καθώς δεν είχε ακουστεί ότι αντιμετώπιζαν προβλήματα. Ωστόσο, το ζευγάρι θέλει να κρατήσει χαμηλούς τόνους, προκειμένου να διατηρηθεί η ψυχική ηρεμία των παιδιών τους. Να σημειώσουμε ότι η παρουσιάστρια έχει μετακομίσει εδώ και καιρό με τα δυο τους παιδιά σε άλλο σπίτι και προσπαθεί να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

Nα σημειωθεί ότι στις 19 Ιουλίου, η γλυκιά παρουσιάστρια είχε ποστάρει ένα μήνυμα όλο νόημα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας: “Δεν συμβαίνει μόνο στη φύση. Μερικές φορές ξεσπούν και στη ζωή σου ακραία καιρικά φαινόμενα. Και αγωνιάς και φοβάσαι και προσπαθείς να προστατεύσεις ότι προστατεύεται και να σώσεις “οτιδήποτε, αν σώζεται” . Και καμιά φορά, το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που ήθελες. Ούτε αυτό που άξιζες, αν σκεφτείς πόσο πολύ προσπάθησες. Και απελπίζεσαι. Και νιώθεις ότι όλα τελειώσαν και ότι δεν έχεις πια άλλες δυνάμεις να συνεχίσεις. Να σηκωθείς ξανά. Ακριβώς αυτήν τη στιγμή, με την ψυχή στο πάτωμα και τα μάτια πιο υγρά από την βροχή, θυμήσου: Πάντα μετά την καταιγίδα, έρχεται η γαλήνη. Πάντα. Και επιστρέφουν με τόση φόρα οι καινούργιες ελπίδες που σε παρασύρουν στο αύριο. Και ξαναρχίζεις. Σαν να μην λύγισες ποτέ. Σαν να μην έχασες τίποτα. Κανέναν. Το ίδιο θα συμβεί και αυτήν τη φορά. θα δεις. Καληνύχτα”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα