Διαζύγιο-«βόμβα»: Η επίσημη ανακοίνωση των Λασκαράκη-Τσιμιτσέλη

Οι φήμες που είχαν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες ότι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρι της   showbiz  οδεύει προς το διαζύγιο, βγήκαν αληθινές.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η δικηγόρος της Βάσως Λασκαράκη και του Γιάννη Τσιμιτσέλη με επιστολή της προς τα ΜΜΕ ανακοίνωσε και ζήτησε τα εξής.

«O κ. Γιάννης Τσιμιτσέλης και η κα Βάσω Λασκαράκη επιθυμούν να θέσουν υπόψιν των Μέσων Μαζικής Ενημέρωση του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, ότι με κοινή απόφαση τους απόφαση, την οποία έλαβαν με πνεύμα και σε κλίμα απόλυτης συνεννοήσης και αλληλεκοτανόησης, επέλεξαν να κλείσουν τον κύκλο της συζυγικής τους ζωής. Ο κος Τσιμιτσέλης και η κα Λασκαράκη εξακολουθούν και θα εξακολουθήσουν να πορεύονται με την ίδια βαθιά εκτίμηση και τον ίδιο σεβασμό του ενός προς τον άλλον, με τον οποίο πορεύθηκαν όλα τα προηγούμενα χρόνια. Είναι αυτονόητο ότι παραμένουν πρώτιστα προσηλωμένοι στην ανατροφή του παιδιού τους, για την ευτυχία προστασία του οποίου θα συνεχίσουν να μεριμνούν, από κοινού, με αμείωτη στοργή.

Ενόψει των παραπάνω και με δεδομένο το ότι η εν λόγω απόφαση του κού Τσιμιτσέλη και της κας Λασκαρακη αποτελεί, καταφανώς, ζήτημα που εμπίπτει στον στενό πυρήνα του ιδιωτικού τους βίου. σας παρακαλούμε θερμά να απέχετε από ενέργειες και δημοσιεύσεις, οι οποίες παραβιάζουν την ιδιωτική τους σφαίρα. καΓ οι οποίες, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό από εσάς, θα μπορούσαν να επιφέρουν βλάβη στην ομαλή ανατροφή και ψυχοκοινωνική ανάπτυξη του παιδιού τους.
Με την βεβαιότητα ότι θα σεβαστείτε τα ανωτέρω, Με εκτίμηση,

Αθήνα, 28/09/2017 Η Πληρεξούσια Δικηγόρος Αρχοντούλα Παπαπαναγιώτου Διαχειρίστρια Εταίρος της».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα