Διαμαντίδης… ο Λιονέλ Μέσι του μπάσκετ!

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι ο Λιονέλ Μέσι του μπάσκετ. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού συμπλήρωσε 500 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ενώ πλησιάζει την πρωτιά σε άλλες τρεις κατηγορίες, αποδεικνύοντας πόσο σπουδαίος αθλητής είναι.

Από τις 25 Σεπτεμβρίου 1999 ως τη Δευτέρα (30/11), πέρασαν 16 χρόνια και μερικές μέρες επιπλέον. Σε αυτό το διάστημα, ο Δημήτρης Διαμαντίδης αγωνίστηκε σε 500 παιχνίδια της μεγάλης κατηγορίας! Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έφτασε σε αυτό το σπουδαίο επίτευγμα, στον αγώνα με το Λαύριο ενώ παράλληλα έκανε ακόμα τρία ατομικά ρεκόρ κι εμπλούτισε την ήδη λαμπερή λίστα με τα επιτεύγματά του!

Ο «3D» έφτασε στα 222 κοψίματα στο πρωτάθλημα, μπαίνοντας στην πρώτη πεντάδα της κατηγορίας και αφήνοντας πίσω του τον Ουόλτερ Μπέρι που είχε 221 τάπες, ενώ στοχεύει στον Κώστα Τσαρτσαρή που έχει 224 και είναι τέταρτος στη λίστα! Παράλληλα, ο Διαμαντίδης έφτασε στα 151 κοψίματα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, φτάνοντας στην 3η θέση της σχετικής λίστας τον Αντόνιο Ντέιβις. Τέλος, ο αρχηγός του «τριφυλλιού» με τους έξι πόντους που πέτυχε ξεπέρασε τους 4.400 στην κατηγορία και έχει βάλει πλώρη για ακόμη ψηλότερα!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα