Διαρροές δίχως αποδείξεις και στοιχεία!

Ομάδες και ποδοσφαιριστές διασύρονται, το άθλημα πλήττεται ανεπανόρθωτα και η… ζωή συνεχίζεται για την ΕΠΟ και τους παράγοντες που έχουν αναλάβει τις τύχες της, μοναδικό μέλημα των οποίων είναι η… καρέκλα και η συμμετοχή στο… παιχνίδι!

Η εκπομπή «Δίκη της Δευτέρας» του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΪ», παρουσίασε ένα ακόμη έγγραφο της UEFA προς την ΕΠΟ, σύμφωνα με το οποίο ελέγχονται ως ύποπτες οι αναμετρήσεις Πανιώνιος – Βέροια για το κύπελλο και Κέρκυρα – Βέροια για το πρωτάθλημα. Η επισήμανση βασίστηκε στις… υποψίες της εταιρίας ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης sports-radar, η οποία συνεργάζεται με την UEFA. Ο λόγος που σημειώθηκαν οι δύο αναμετρήσεις, είναι τα – κατά την εταιρία ανίχνευσης – ασυνήθιστα υψηλά πονταρίσματα!

Η νέα διαρροή εγγράφου από τα γραφεία της ΕΠΟ, εκθέτει για μία ακόμη φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο και πλήττει την αξιοπιστία του αθλήματος, την ίδια στιγμή που το παρελθόν έχει αποδείξει ότι, ακόμη και στις περιπτώσεις που ενδεχομένως να συνέβη κάτι, δεν υπήρξε τρόπος να αποδειχθεί και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Είναι απορίας άξιον, πως λειτουργεί το συγκεκριμένο σύστημα με… υπόνοιες, δημιουργώντας την αίσθηση στον κόσμο πως όλα τα παιχνίδια είναι στημένα, καθώς και η ανευθυνότητα των επιτελών της ΕΠΟ, οι οποίοι επιτρέπουν τη διαρροή εγγράφων που εκθέτουν το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα, δίχως αποδείξεις και στοιχεία.

Η νέα διοίκηση, υπό την προεδρία του Γιώργου Γκιρτζίκη, οφείλει σαφώς να εξετάσει τις ενδείξεις και να βρίσκεται σε εγρήγορση, όπως και οι αρμόδιες υπηρεσίες, ωστόσο θα πρέπει να διενεργήσει και έρευνα στο εσωτερικό της Ομοσπονδίας και στα αρμόδια τμήματα, προκειμένου να εντοπιστεί ο υπάλληλος, ή το μέλος που διοχετεύει τους συγκεκριμένους φακέλους, προκαλώντας ανεπανόρθωτη ζημιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επίσης, στην ίδια εκπομπή μεταδόθηκε πως ο ΣΔΟΕ εξετάζει τον λογαριασμό ενός ακόμα διαιτητή και συγκεκριμένα του Αλέξανδρου Δημητρόπουλου, του συνδέσμου Φθιώτιδας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα