Διαστημική ανακοίνωση της ΕΠΟ ενάντια στον Γραμμένο!

Εντυπωσιακή ήταν η αντίδραση της ΕΠΟ μετά την διαρροή ότι ο Βαγγέλης Γραμμένος προέβη σε προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο μετά τον μη ορισμό εκλογικής επιτροπής ενόψει των εκλογών της 1ης Οκτώβρη.

Κι αν η ΕΠΟ δικαιούται να… ειρωνεύεται επειδή καλώς ή κακώς έχει το χρόνο να ορίσει επιτροπή και την επόμενη εβδομάδα, η σιγουριά που βγάζει για την επικράτηση στις εκλογές είναι εντυπωσιακή. Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι με αφορμή όσα δημοσιεύονται από ηλεκτρονικά ΜΜΕ περί προσφυγής Ενώσεων Μελών της ΕΠΟ στο Διαιτητικό Δικαστήριο για μη ορισμό εκλογικής επιτροπής ενόψει των αρχαιρεσιών της 1ης Οκτωβρίου, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνονται τα παρακάτω.

Όταν μετράς και ξαναμετράς και ξαναμαναμετράς τα κουκιά και δεν σου βγαίνουν ούτε αν ήταν… πληθωριστικά, τότε δεν αποκλείεται να προσφύγεις ενώπιον του Σύμπαντος γιατί οι πλανήτες περιστρέφονται γύρω από τον εαυτό τους ή ο ήλιος σε πείσμα όσων θέλεις εξακολουθεί να βγαίνει από την ανατολή. Το γαρ πολύ της θλίψεως…».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα