Διαφήμισαν το ποδόσφαιρο Πλατανιάς και ΠΑΣ (3-3)

Θαυμάσια μπάλα από δύο ελληνικές επαρχιακές ομάδες που έπαιξαν χωρίς σκοπιμότητα και διαφήμισαν το ποδόσφαιρό μας. Ο Πλατανιάς και ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν έπρεπε να κοντραριστούν μεταξύ τους για να μας αποδείξουν ότι έχουν εξαιρετικές ομάδες, όμως το έκαναν προς ικανοποίηση του κόσμου που βρέθηκε στο γήπεδο των Περιβολίων, σε ένα παιχνίδι που έληξε 3-3.

Ο ΠΑΣ αιφνιδίασε και σκόραρε δύο φορές μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, στο 9’ και στο 11’ με τον Κόντε και τον Τζημόπουλο μετά από πάσες του Ζάιρο.  Ο Πλατανιάς, όμως, όχι μόνο συνήλθε, αλλά κατάφερε και ισοφάρισε πριν «βγει» το ημίχρονο με τον Γιακουμάκη στο 32’ και τον Κάργα στο 40’.

Οι Χανιώτες έκαναν την ολοκληρωτική ανατροπή στο 51’ με τον Σίγκνιεβιτς μετά από πάσα του Στάθη, αλλά δεν κράτησαν πολύ ώρα το προβάδισμα, αφού στο 58’ ο Κόντε ισοφάρισε με θαυμάσιο σουτ. Να σημειωθεί πως πέραν των έξι γκολ, χάθηκαν πάρα πολλές ευκαιρίες…

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Σωτηρίου, Στάθης, Πριντέτα, Μπανανά, Κάργας, Βάντερσον, Μουνάφο, Μενδρινός (72’ Μενδρινός), Μανούσος (86′ Γουνδουλάκης), Γιακουμάκης, Σίγκνεβιτς (81′ Γιορέντε).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Πασχαλάκης, Καρανίκας, Μιχαήλ, Μπέριος, Κούτρης, Τζημόπουλος, Κοζορώνης (57’ Μαμπουλού), Ακόστα (86′ Κοροβέσης), Βιντάλ (61’ Γιάκος), Ζάιρο, Κόντε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα