Διαψεύδει Γαλανό ο ατζέντης του Κόκε!

Η διοίκηση του Άρη υποστηρίζει πως υπάρχει πλήρης συμφωνία με τον Σέρχιο Κόκε. Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή διαψεύδει! Τι από τα δύο ισχύει;

Η απάντηση είναι… και τα δύο! Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο πλευρές όντως έχουν συμφωνήσει στους όρους της ενδεχόμενης συνεργασίας τους, όμως δεν υπάρχει δέσμευση από την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Τι σημαίνει αυτό; Ότι σε περίπτωση που δεν βρει κάτι καλύτερο, θα υπογράψει στον Άρη με τους όρους που έχουν καταλήξει μετά από αρκετές ημέρες συζητήσεων.

Ενώ ο Γιώργος Γαλανός διέρρεε πως κλείνει η μεταγραφή του Ισπανού επιθετικού, ο εκπρόσωπος του τελευταίου διέψευδε πως ισχύει κάτι τέτοιο. Ένας λόγος είναι ότι αναζητά καλύτερη προοπτική για τον πελάτη του. Ένας δεύτερος και σημαντικός λόγος, είναι ότι δεν έχουν παραδοθεί οι εγγυήσεις που αξιώνει ο παίκτης, προκειμένου να διασφαλίσει τα χρήματα του συμβολαίου του.

Ο Κόκε ζητά προσωπικές εγγυήσεις – δηλαδή επιταγές – του Γιώργου Γαλανού. Ο παράγοντας του Άρη δεν είναι διατεθειμένος να προβεί στη συγκεκριμένη ενέργεια, παρότι είχε δεσμευτεί για κάτι τέτοιο κατά την ανάληψη των καθηκόντων του. Θυμίζουμε ότι είχε υποσχεθεί να καλύψει ο ίδιος τις ανάγκες της ομάδας, έως ότου αρχίζει να… ρέει το… χρήμα από τα τηλεοπτικά και τα υπόλοιπα έσοδα. Εντούτοις, δεν έχει υλοποιήσει ακόμη τις υποσχέσεις του και σε προσωπικό επίπεδο σοφά πράττει, καθώς όσοι τόλμησαν κατά το παρελθόν κάτι ανάλογο, βρέθηκαν μπλεγμένοι σε άσχημες καταστάσεις και το πλήρωσαν με μεγάλο προσωπικό κόστος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα