Διαψεύδει ο Θεοδωράκης τη στήριξη στον Δρίτσα

«Δεν στηρίζω κανένα υποψήφιο και καμία παράταξη στις επερχόμενες εκλογές και λυπάμαι πάρα πολύ για τον τρόπο που κάποιοι χρησιμοποιούν το όνομά μου», τονίζει σε επίσημη επιστολή του, ο συνθέτης Μίκης Θεοδωράκης.

Σημειώνεται ότι το βράδυ της Τρίτης, ο υποψήφιος για το δήμο Πειραιά Θ. Δρίτσας, σε συνάντηση που είχε με τους δημοσιογράφους ανέφερε ότι μεταξύ αυτών που στηρίζουν τον συνδυασμό του είναι και ο Μίκης Θεοδωράκς.

Η επιστολή του συνθέτη έχει ως εξής:

«Δεν έχει περάσει ούτε εβδομάδα από την προηγούμενη δήλωση που αναγκάστηκα να στείλω στον τύπο για να διαψεύσω ότι δήθεν στηρίζω κάποια πολιτική παράταξη στις επερχόμενες εκλογές και ήδη πληροφορούμαι ότι χθες ανακοινώθηκε ότι υποστηρίζω «μαζί με άλλους καλλιτέχνες» υποψήφιο Δήμαρχο.

Επαναλαμβάνω (ελπίζω για τελευταία φορά) ότι δεν στηρίζω κανένα υποψήφιο και καμία παράταξη και λυπάμαι πάρα πολύ για τον τρόπο που κάποιοι χρησιμοποιούν το όνομά μου».

Σε δήλωση προέβη και ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά με το συνδυασμό «Λιμάνι της Αγωνίας» Θοδωρής Δρίτσας οποίος αναφέρει :«Αποδεχόμαστε τη διάψευση του Μίκη Θεοδωράκη. Ο απεριόριστος σεβασμός στην προσωπικότητά του δε μας επιτρέπει να κάνουμε οτιδήποτε άλλο. Παρακαλούμε , όπου δημοσιεύτηκε , να αποσυρθεί η υπογραφή ».

Ο συνδυασμός του κ.Δρίτσα σε επίσημη ανακοίνωση αναφέρει επίσης ότι στο κείμενο συμπαράστασης για την υποψηφιότητα του Θοδωρή Δρίτσα στο Δήμο Πειραιά , συμπεριελήφθη εκ παραδρομής η υπογραφή του συγγραφέα Διονύση Χαριτόπουλου και ζητείται συγνώμη γι΄ αυτό.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα