Διαψεύδει ο Σπανός, οι φήμες παραμένουν!

Μία μέρα κράτησε η φημολογία περί πώλησης των μετοχών της ΠΑΕ Ατρόμητος από τον Γιώργο Σπανό σε άλλο επιχειρηματία, καθώς ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Περιστερίου το διέψευσε, όχι όμως κατηγορηματικά.

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου είπε πως δεν έχει βάλει πωλητήριο στην ΠΑΕ και ούτε έχει υπάρξει ενδιαφέρον από άλλο επενδυτή, ωστόσο δεν δίστασε να επισημάνει πως θα βγει αμέσως να γνωστοποιήσει οποιαδήποτε εξέλιξη, εάν αυτή υπάρξει. Δεν θέλησε, δηλαδή, να αποτρέψει από κανέναν να κάνει οποιαδήποτε σκέψη περί απόκτησης των «μπλε».

Ο Ατρόμητος είναι «μαγαζί-γωνία» για κάποιον ενδιαφερόμενο βεληνεκούς του Γιώργου Σπανού. Ο Έλληνας επιχειρηματίας ετών 46 είναι εκεί που είναι σήμερα και χάρη στο ποδόσφαιρο και την ανταγωνιστική ομάδα που έχει δημιουργήσει και που διαφημίζει τον ίδιο σε περισσότερα από δέκα εμπορικά παιχνίδια τη χρονιά με τους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου και ενίοτε με ευρωπαϊκούς αντιπάλους.

Και ο Σπανός έχει την επιφάνεια και την ποδοσφαιρική εμπειρία να αναλάβει άλλη ομάδα από την αρχή και ο Ατρόμητος είναι ένας καλά οργανωμένος σύλλογος με προϋποθέσεις παραμονής στην πρώτη οκτάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Άρα, ενδεχόμενη πώληση ίσως ανανεώσει και τους δύο. Βέβαια, όταν μία πορεία ετών είναι πετυχημένη, γιατί να την εγκαταλείψεις;

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα