Διαψεύδει το «στρατιωτικό νόμο» ο Κ. Μητσοτάκης

Σε διάψευση της φράσης «στρατιωτικός νόμος» την οποία φέρεται να χρησιμοποίησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «La Libre Belgique» προχώρησε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Όπως αναφέρει ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ουδέποτε χρησιμοποίησε, με οποιονδήποτε τρόπο, τη φράση «στρατιωτικός νόμος» στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα, ενώ αναμένει από τη διεύθυνση της βελγικής εφημερίδας να ανασκευάσει άμεσα το δημοσίευμα αυτό.

Παράλληλα ο κ. Μητσοτάκης απέστειλε επιστολές στην πρόεδρο της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου Ελλάδας καθώς και στο διευθυντή της βελγικής εφημερίδας κ. Francis Van de Woestyne, από τον οποίο ζητά να δημοσιεύσει διόρθωση τόσο στην έντυπη έκδοση όπου δημοσιεύθηκε το θέμα όσο και στη διαδικτυακή έκδοση.

«Ενημερώθηκα, διαβάζοντας τη συνέντευξη υπό τον τίτλο ‘Το πελατειακό σύστημα τακτοποιούσε πολύ κόσμο’ ότι έκανα σύγκριση της μεταρρύθμισης της ελληνικής δημόσιας διοίκησης με μια «εφαρμογή του στρατιωτικού νόμου». Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι χρησιμοποίησα αυτές τις λέξεις.

Η μεταρρύθμιση της ελληνικής δημόσιας διοίκησης είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα για τη χώρα μας και για τους πολίτες. Η προσπάθειά σας να δημιουργήσετε εντυπώσεις δεν περιποιεί τιμή στην εφημερίδα σας.

Σας ζητώ να δημοσιεύσετε τη διόρθωση τόσο στην έντυπη έκδοση όπου δημοσιεύθηκε το θέμα όσο και στη διαδικτυακή σας έκδοση», αναφέρει στην επιστολή του προς το διευθυντή της βελγικής εφημερίδας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα