Διεγράφη από τη ΝΔ ο Αντώναρος

Ο Ευάγγελος Αντώναρος διεγράφη από τη ΝΔ με απόφαση που έλαβε ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης. Αιτία οι συνεχόμενες επιθέσεις στον «γαλάζιο» αντιπρόεδρο, Άδωνι Γεωργιάδη, με κορυφαία σημερινή ανάρτηση του διαγραφέντα.

Στην οποία, αναφέρει: «Ο σεξιστής εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενος (για λίγο ακόμη διάστημα) δοτός αντιπρόεδρος αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του κάθε μέρα που περνάει ότι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης. Η ψυχραιμία σε δύσκολες περιστάσεις είναι μεγάλη αλλά σπάνια αρετή. Και συνήθως οι περισσότεροι τα κάνουν θάλασσα όταν προσπαθούν να παίξουν ρόλους μεγαλύτερους από το μπόι τους… Εδώ όλοι κρίνονται. Κι η μέρα της κρίσης πλησιάζει ειδικά όταν με τη συμπεριφορά τους “λεκιάζουν” την εικόνα μιας μεγάλης παράταξης. Είμαι βέβαιος ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξέρω ότι ενημερώνεται πλήρως θα πάρει σύντομα πρωτοβουλίες. Άλλωστε ένας αντιπρόεδρος, ο Κωστής Χατζηδάκης, είναι υπεραρκετός».

Με την απόφασή του αυτή ο Κυριάκος Μητσοτάκης στέλνει ένα αυστηρό και ξεκάθαρο μήνυμα. Ότι δε θα ανεχτεί προσωπικές «μονομαχίες» και αντιπαλότητες, ότι δε θα επιτρέψει να συνεχιστεί η εσωστρέφεια. Στη λιτή ανακοίνωση της ΝΔ, αναφέρεται: «Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος τίθεται εκτός Κόμματος».

Πληροφορίες από το κόμμα της αξιωματική αντιπολίτευσης επισημάνουν πως ο πρόεδρος έχει δημόσια εκφράσει τη θέλησή του να «χυθεί άπλετο φως» στην υπόθεση Novartis. Άρα, κρίνεται ως αδιανόητο και απαράδεκτο στελέχη του κόμματος -την ώρα που είναι εμφανές ότι η κυβέρνηση κατασκευάζει κατηγορητήρια- να παίζουν προσωπικά παιχνίδια. Αμφισβητώντας ακόμη και το τεκμήριο της αθωότητας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα