Διερευνητική κρούση για Καρέλη από την Χετάφε

Δεν λέει όχι στη γενικότερη φιλοσοφία των παζαριών ο Παναθηναϊκός, αλλά για τον Καρέλη δεν πρόκειται να μπει σε αυτό το παιχνίδι. Ούτε με 3.950.000 δεν τον παραχωρούν οι «πράσινοι» τον Κρητικό επιθετικό.

Το πιο πρόσφατο ενδιαφέρον ήταν αυτό που προέκυψε από την ισπανική Χετάφε. Η ομάδα της Primera Division έκανε διερευνητική κρούση στη διοίκηση του ΠΑΟ και πήρε την απάντηση που γνωρίζει όλη η πιάτσα. «Ο παίκτης κάνει 4 εκατομμύρια». Take it or leave it που λέει και Γιούνγκερ.

Οι Ισπανοί αναμένεται να επανέλθουν άμεσα. Τώρα, αν η προσφορά τους είναι μικρότερη και δεχθεί ο Καρέλης να κάνει σκόντο στο συμβόλαιό που θα του προσφέρουν προκειμένου να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα είναι άλλη κουβέντα, αν και για την ώρα ο παίκτης δείχνει ικανοποιημένος στον Παναθηναϊκό που θα διεκδικήσει το νταμπλ και προφανώς ελπίζει ακόμη σε συμμετοχή στο Champions League ή έστω στο Europa League. Η Χετάφε από την άλλη είναι ομάδα με ξεκάθαρο στόχο την παραμονή. Ο Καρέλης, άλλωστε, με μία καλή χρονιά μπορεί να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τις μετοχές του και εδώ που τα λέμε, η ομάδα του δεν έχει δείξει με τις μεταγραφές της ότι δεν τον υπολογίζει (αφού πήρε μόνο έναν επιθετικό, τον Καλτσά, ενώ έκανε πολλές κινήσεις για τα μετόπισθεν)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα