Διερεύνηση για τα επεισόδια ζητά ο Αχιλλέας Μπέος

Τη διερεύνηση του αρμόδιου εισαγγελέα για τα έκτροπα που σημειώθηκαν στην αναμέτρηση της Football League, Λάρισα – Ολυμπιακός Βόλου, στο Αλκαζάρ, ζητάει με έγγραφό του ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Αναλυτικά η επιστολή:
«Την Κυριακή 22/2/201 διεξήχθη στο γήπεδο της Λάρισας αγώνας πρωταθλήματος Football league μεταξύ της ΠΑΕ ΑΕΛ και της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Κατά τη διάρκεια του αγώνα σημειώθηκαν εκτεταμένα και βίαια επεισόδια, όχι μόνο από οπαδούς της φιλοξενούσας ΠΑΕ ΑΕΛ, αλλά και από παράγοντες της. Τα επεισόδια αυτά ξεπερνούνε τα όρια των αθλητικών παραβάσεων, καθώς έλαβαν χώρα σωρεία ποινικών αδικημάτων εις βάρος δημοτών της πόλης μου, παραγόντων της τοπικής μας ομάδας και διαιτητών/ παρατηρητών.

Πολλοί εκ των δραστών απεικονίζονται ξεκάθαρα στην τηλεοπτική εικόνα που λήφθηκε από τον αγώνα και άρα με την απλή επισκόπηση του βίντεο είναι εφικτός ο εντοπισμός τους από τα αρμόδια αστυνομικά όργανα και ποινική τους δίωξη από εσάς.

Για όλα τα παραπάνω σας ενημερώνουμε δια της παρούσας και παρακαλούμε για τις δικές σας νόμιμες ενέργειες, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες τροποποιήσεις όλα τα παραπάνω αδικήματα διώκονται αυτεπαγγέλτως και άρα ανεξάρτητα από το ότι (πιθανόν ελλιπώς) έχει αναγραφεί στο φύλλο αγώνα.

Με τιμή
Ο Δήμαρχος Βόλου
Αχιλλέας Ν. Μπέος».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα