«Διεφθαρμένος ο Κουτσοκούμνης»!

 

Σε βαρύτατες καταγγελίες κατά του Κωστάκη Κουτσοκούμνη προχώρησε ο Κύπριος πρώην διεθνής διαιτητής Μάριος Παναγή, χαρακτηρίζοντας διεφθαρμένο τον επιτετραμμένο της UEFA στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

«Ήμουν γενικός γραμματέας του συνδέσμου διαιτητών Κύπρου και τότε ο κ. Κουτσοκούμνης ήταν ενήμερος για πολλά θέματα σχετικά με τη διαφθορά, ακόμα και για καταδίκες διαιτητών για χουλιγκανισμό. Πολλές φορές είχε δεχθεί πρόσκληση να βρεθεί σε ματς που καταγγέλλονταν ως στημένα, αλλά δεν πήγαινε καν. Ο κ. Κουτσοκούμνης είναι μέρος της διαφθοράς του κυπριακού ποδοσφαίρου και ήρθε να σώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχω έγγραφα που το αποδεικνύουν. Πήρε σωρεία αποφάσεων χωρίς να υπάρχει εκτελεστική επιτροπή. Η FIFA δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου. Έχω ετοιμάσει κάποιες καταγγελίες. Ξέρει η FIFA ότι συγγενικό πρόσωπο του Κουτσοκούμνη είναι ένας από τους 93 που εμπλέκονται στο σκάνδαλο Κοριόπολις;» αναρωτήθηκε ο Μάριος Παναγή μιλώντας σε ελληνικό ρταδιοφωνικό σταθμό και πρόσθεσε: «Είχαμε συναντηθεί και του είχα παρουσιάσει μέχρι και άρθρα σουηδικών εφημερίδων, που έλεγαν ότι στήνονται ματς στην Κύπρο. Μου είπε να μη μιλάω δημόσια και θα τα βρούμε. Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης γνώριζε, αλλά δεν έπραττε. Ο απεσταλμένος της UEFA στην Κύπρο έχει βάλει τα πόδια του Κουτσοκούμνη σε… μισό παπούτσι και μετά απ’ αυτή την επίσκεψη επέβαλε μέτρα. Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης είναι μέρος της διαφθοράς του κυπριακού ποδοσφαίρου. Τον προκαλώ δημοσίως να με μηνύσει. Έχει σωρεία παραβιάσεων των άρθρων της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας».

Όμως ο Κύπριος πρώην διεθνής διαιτητής δεν έμεινε μόνο σε αυτά, συνεχίζοντας: «Γέλασα όταν έμαθα ότι του ανέθεσε η UEFA να επιλύσει τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στην Κύπρο μιλάνε όλοι για έναν ευέλικτο και πανούργο άνθρωπο. Θα κάνει το άσπρο μαύρο και θα σε βγάλει τρελό. Έχω στα χέρια μου εσωτερική αλληλογραφία του Κουτσοκούμνη, παρεμβάσεις και αποφάσεις του. Υπάρχουν έγγραφα σύμφωνα με τα οποία ο κ. Κουτσοκούμνης, πριν καταρτιστεί σε σώμα το ΔΣ της ΚΟΠ, έκανε συνεδρία… μόνος του. Μόνο ένας τρελός μιλάει δημόσια, αν δεν έχει κάτι στα χέρια του. Αν δεν έχεις αποδείξεις, δεν μπορείς να μιλάς. Να προσκομίσω τα στοιχεία στην κυπριακή ομοσπονδία; Να ζητήσω δηλαδή από τον κ. Κουτσοκούμνη να ελέγξει τον εαυτό του; Θα το κάνω στη FIFA και την UEFA. Κάποια έγγραφα μου είπαν ότι παρανόμως τα έχω στα χέρια μου. Παρόλα αυτά, η Ιντερπόλ δέχεται ακόμα και αυτά που έχουν ληφθεί παράνομα»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα