Διημερίδα για το παράκτιο μέτωπο

Την πραγματοποίηση διημερίδας με θέμα «Οι Παραλίες στους Δήμους» αποφάσισαν να συνδιοργανώσουν η Περιφέρεια Αττικής και ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Για το λόγο αυτό, συγκροτήθηκε οργανωτική επιτροπή η οποία αποτελείται από τον δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, τους αντιπεριφερειάρχες Αττικής, Πέτρο Φιλίππου και Χρήστο Καπάταη, τον αντιδήμαρχο Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Χρήστο Βαδάση, τον εντεταλμένο σύμβουλο Βάρης Βούλας Βούλας Βουλιαγμένης Νίκο Ζυγούρη, τη διευθύντρια τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου, Γιούλη Ηλιοπούλου και τη καθηγήτρια Πανεπιστημίου, Ρεγγίνα Αργυράκη.

Η επιτροπή συγκλήθηκε σήμερα και συζήτησε τα οργανωτικά θέματα της διημερίδας καθώς και το στόχο της, ο οποίος είναι να ενημερωθούν σε βάθος οι κάτοικοι της περιοχής για τις εξελίξεις στο παραλιακό μέτωπο της Αττικής και για τις θέσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στην αίθουσα «Ιωνία» στο Δημαρχείο Βούλας (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18) από της 10.00 π.μ. μέχρι της 3.30 μ.μ. Εισηγήσεις θα γίνουν από διακεκριμένους επιστήμονες, καθηγητές πανεπιστημίου, από εκπροσώπους των αρμοδίων υπουργείων, των πολιτικών κομμάτων και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ θα προσκληθεί να τοποθετηθεί και εκπρόσωπος της εταιρείας «Παράκτιο Αττικό Μέτωπο Α.Ε.».
Σε λίγες μέρες θα δοθεί στη δημοσιότητα πλήρες πρόγραμμα της διημερίδας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα