«Δικέφαλος του Βορρά» ο Τζαμέλ Αμπντούν!

Ο Τζαμέλ Αμπντούν επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα, αυτή τη φορά για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, στον οποίο θα συνεχίσει την καριέρα του τουλάχιστον για την επόμενη αγωνιστική περίοδο!

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της Νότιγχαμ Φόρεστ, στην οποία ανήκει ο Αλγερινός και απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μετακίνησής του. Ο 28άχρονος ποδοσφαιριστής θα αγωνιστεί για έναν χρόνο δανεικός στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, με οψιόν αγοράς ενός εκατομμυρίου ευρώ, η οποία θα ενεργοποιηθεί αυτόματα με τη συμπλήρωση 30 αγώνων. Παράλληλα, ο Αμπντούν θα επεκτείνει τη συνεργασία του με το σύλλογο της Μακεδονίας για δύο χρόνια, δηλαδή μέχρι το 2017.

Η μεταγραφή θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, ο ποδοσφαιριστής θα ταξιδέψει άμεσα στην Ελλάδα, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικό και εργομετρικό έλεγχο. Εξυπακούεται πως και να υπογράψει τις αμέσως επόμενες μέρες, δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Άγγελου Αναστασιάδη για τους αγώνες με τη Ζίμπρου, για τα play off του Europa League, καθώς από τη μία είναι ανέτοιμος και από την άλλη δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα