Δικαστικοί μπελάδες για τον σύζυγό της Βίκυς Καγιά

 

Και ενώ τους τελευταίους μήνες η αντιδικία του Ηλίας Κρασσά με την πρώην σύζυγό του και μητέρα των δυο του παιδιών, Λίλα Μπάρλα, φέρεται να είχε κοπάσει, ξαφνικά οι δυο τους βρίσκονται εκ νέου στις δικαστικές αίθουσες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Espresso» η μητέρα των δύο παιδιών του, κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εις βάρος του, με αντικείμενο τη διατροφή και τη διεκδίκηση ενός αυτοκινήτου.

 

Η πλευρά του συζύγου της Βίκυς Καγιά όμως, ζητά να απορριφθεί η αίτηση, αφού προκύπτει πως ο επιχειρηματίας έχει καταβάλει ένα μεγάλο ποσό μηνιαίως για τις ανάγκες των παιδιών του.

«Υπάρχει συμφωνητικό που έχει υπογραφεί από τα δυο μέρη και η αιτούσα έχει παραδεχτεί πως τα ποσά που καταβάλλονται υπερβαίνουν τις ανάγκες των παιδιών και δίνονται με καλή πρόθεση”, αναφέρει ο δικηγόρος του Ηλία Κρασσά, ενώ ο συνήγορος της πρώην συζύγου του, αποκάλυψε πως εκείνη θα παραιτηθεί από την προσωπική της διατροφή και θα εργαστεί, αρκεί ο Ηλίας Κρασσάς να πληρώσει μια γυναίκα για να προσέχει τα παιδιά (όπως κάνει στο δεύτερο γάμο του).

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα