Δικός του ο τίτλος!

Στα μισά της εβδομάδας η Λέστερ υποδεχόταν τη Γουέστ Μπρομ και η πρωτοπόρος της φετινής Premier League έμενε στο 2-2. Άπαντες έσπευσαν να πουν πως ήρθε η ώρα της Τότεναμ, της Άρσεναλ και της Σίτι να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους.

Πόσο λίγο ξέρουν το αγγλικό πρωτάθλημα αυτοί οι… άπαντες. Λίγες μέρες αργότερα, Τότεναμ και Άρσεναλ έκαναν ακριβώς αυτό που έπρεπε για να αφήσουν τη Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι στη ησυχία της στην κορυφή της βαθμολογίας. Αρχικά έχασαν από τη Γουέστ Χαμ και τη Σουόνσι αντίστοιχα και στη συνέχεια έφεραν μία ωραιότατη ισοπαλία στο μεταξύ τους παιχνίδι, την ώρα που η Λέστερ νικούσε εκτός έδρας τη Γουότφορντ. Αποτέλεσμα: Λέστερ 60, Τότεναμ 55, Άρσεναλ 52 και Σίτι 50 με ένα ματς λιγότερο.

Ο Ρανιέρι είναι πλέον το μεγάλο φαβορί, το παραδέχονται όλοι. Η Λέστερ δείχνει χαρακτήρα, την ώρα που τα θεωρητικά φαβορί κάνουν τη μία γκέλα μετά την άλλη. Οι πρωτοπόροι έχουν εκτός των άλλων και βατό πρόγραμμα. Υποδέχονται την παραπαίουσα Νιούκαστλ, στη συνέχεια παίζουν με την Κρίσταλ Πάλας, υποδέχονται τη Σαουθάμπτον, πάνε στην έδρα της αδύναμης Σάντερλαντ και ακολουθούν δύο ματς εντός με Γουέστ Χαμ και Σουόνσι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα